так мало того. він ще і прописку у клюбі проходити нехоче. неповажає товаристьво. отакоєот, а ви кажете
Да і в решті решт. Дайте відповідь хто Ви та звідки? Якщо стидаетесь чи боїтесь, то у приват. Просто хто Ви копарь, коллекціонер, реконструктор, поліціянт з надією на підвищення. Чи мо історик, археолуг? Бачьте скільки запитань. Товариство тут добре справжне, якщо все порядком то похвалять, а ні то послати можуть. Так що не шіфруйтесь, сказали А кажіте вже і далі. Бо Вас почнуть просто ігнорити. З повагою, добрий дядько Юнкерс(але лише коли тверезий))))))
я з’їздив в Ружин і назад, згубив грузка , «порихтував диски» короч, знов на балансировку як мінімум((((
хотів парабєлум собі...-не потягну,вже дорожче моєї кацапомобіляhttps://auction.violity.com/102164358-mmg-pistoleta-lyuger
то а як,як в нас ще наші придурки законодавчі до цих пір не придумали закону на таке,є тільки в мене на мисливську дозвіл...
та да...можна вмерти доброго дня/вечора кнопарі! по двохконтурним газовим котлам в нас є хто? Вісман вітопенд 100 почав тухнути...при первинному запуску запускається,відпрацьовує цикл, після того як виключиться при повторному запуску частіше всього уходить в аварію (не включається димосос)...буду копать в бік релюхи димососа (клацає а вентилятор стоїть)...ще будуть якість поради?
В мене двухконтурний Данко, 15 років вже старець. Але без єлектрики. Автоматика Хоунвел. Працює, але газ зараз такий що я задовбавсь розбирати та сажу трусити. Часто пьези міняти став.
а шо це,вони годяться?https://kotel-proton.com.ua/?utm_so..._Szc9oJefiFWzN0HT4o2CcdbKGr7ZuiMO7WklmuJGnNt4 бо думаю шось подібне приліпить...
Я з Вами не знайомий, ще. Хоч і живемо в одному місті. Тож можу сказати: Таких як Ви , я ще не бачив, хоч і рибалю вже 44 рочки. Один є товариш, в нього алергія на всю рибну продукцію крім консервованої в маслі. Отакі діла, дядьку.
Це Паулина після соди, лимонки, нашатиря (7 годин) та знову соди. Зараз у сік закину та на батарею). Дякую за пораду.
В мене інший котел, но була схожа проблема, реле поміняв і протрусив трубу, можливо вентилятора, похибку не видає в цифрах ? В мене показує згідно інструкції, потім тирнет в допомогу, і да то ще газ може такий бути