Доброго. Оселедці супруга робила, добрі. З великої хіба що котлети. А так то смажить. Я правда окунів більше люблю.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +14 сонячно, трохи вітрянно. Хто куда а я покопати. Бо вже забув як та терка працює.
Привітався з усіма, з ранку було майже +12 і соняшно. Кава і на тяжку працю, гарного всім дня філосовського.
А в коропах їх, кісток, навіть більше але чомусь ніхто морду не воротить, а сидять сумирно і кахкаючи перебирають.
Вітаю! Сонячно, +12, небо в хмарах але сухо. Труби в домі прочистили, гаряча вже пішла а отоплення ще.......
Окунів сам теж люблю, хоч вялених, хоч жарених, хоч у юшці. Але!!!!!! Копчені вокуні..... то окрема історія....
Припер з копу, ну его нафіг по такі рілі соватись...я реально 60% сигналів не бачив. Грунт сухезний брили як чемодани. Ноги переломати можно.
Як це ніхто? Я коропів і карасів десятою дорогою обхожу,а інша річкова риба -тільки на тараньку йде. Варену рибу ніяку не їм. А морська риба -тільки смажена.
Доброго Всім Здоровя, і всіляких покращень від зеленої влади (притримуйте свої кармани)! Пане KUNDLER, роздивлявся я через супутник населений пункт пана Юнкерса. Дійсно, ставків багато - гарних цілих пять (правда два з них за межами населеного пункту). Є ще парочку ставочків, але вони вже болото. Ліс, не далеко дійсно знаменитий (правда по ту сторону лісу). Слідів камінного карєру не знайшов! Так що будьде обережні - можливо якісь таємні підземні каменоломні... Зовсім інше діло Скалівські Хутори. Вже давно маю інформацію, що там кладь. От треба тільки одну людину на інформацію розкрутити (міцний горішок попався).
Доброго. Мені ото не зрозуміла Ваша зацікавленність моєю скромною персоною. . Нема в мене цілих п"ять ставків. А Ви я так розумію зі Скал Хуторів?
еановарюєте ви на бубачку, ой наговарюєте. як це ж так?! він жеж наказав щоб усі шляхи були гладенькі-рівненькі. щось тут не те