За Малу не бійтеся. Не перестріне та і кидатись не буде. Вона в житті сумирна. За запрошення дякую. В лічку скиньте назву Вашого пункту, щоб мати уявлення. На охоту не хожу вже давно. Тварин жалко та і не голодую, тож не потребую. А риболовля інтресніше.... Може з кимось гуртом завітаємо?
Доброго вечора Панству! Не сиділось мені на роботі сьогодні, відпросився з неї, сказав, що зуб болить Тай втік на денарне поле. І такі знайшов Юльку Паулину! Відмию до толку, то похизуюсь).
Може якось з паном moranno зустрітися не можемо відстань менше 50-ти км а то і меньше буває, а до Вас долеченько мабуть, тож підтримуєю пропозицію у гості заїхати тим більше з Вами зустрічалися біля МРЕО що на Туполева. А підтримка буває різною , ось приклад
Правильно, скільки ото народ може гроші до тих Буратінів відносити. настойочка на кізілу, рибалка, наливка, ставок, кар’єр і навіть пан Славута за кордоном задумався. Ми стаємо свідками утворення нового приходу))
Доброго дня Бачу новачок з'явився,вже треба задавати питання про лямпокулемйоти,але дід Карасін вже не той,на п'ять років древніший став
Щупачок так на кіло-кіло двісті найбільш мені смакує смажений, а от вже щупаки від трьох та більше то тіки каклєтки або, як робила моя бабуся, фарширована! Добрий ранок усім добрим людям! Небо затягнуте хмарами, але тепло та затишно. Зара прогуляюся із собакіреном та поїду зробити техогляд - зовсім про нього забув та іздив тиждень без отієх клятої печатки. А оце вам щоб зранку усі посміялися (або поплакали) - алеж ви обрали опудало на свою голову
Доброго ранку,теж з рання маюсь,хотів покопати ,а на вулиці,слякоть. В Щуках кісток багато,треба вміти їх готовити. Я збирався дзвонити до тебе ще у7 ранку,але погода не по фен шую.