а ви знаєте шо те каміння в більшості своїй фонить не гірше чорнобиля , та ще й пиляка не виводиться з легенєй - марія кюрі тож була відомою та шанованою , але вже посмертно , тьхутьхутьхуй на вас
Та я завжди за, але далеченько до Вас, хоч і пряме сполучення з пункту Н до пункту К. Да і трохи стремаюсь, мо в Вас з мелкою такою у берцах перестрінусь. Вона мені печінки бистро виїсть за мої підколки. Мо Ви до мене з отим усім вищеперечисленним, я закусон добрячий обіцяю! Мняски, колбаски,качечка, грибочки маслючки, помідорки маринованні, солоні, квасяні і.т.д. Спати есть де, тепло, з розваг рибалка, або копалка. Ну можу до мисливців звозити, якщо по охоті.
а рібалка на ставку чи на річці , яка глибина , шо клює , які треба снасті , далеко від хати чи треба ночувати коло водойми , як ваші домашні ставляться до чужих , але порядних та не жадних гостей , чи ви не на роботі й маєте вільний час , чи добра у вас вода , чи нема в полі зрєнія поряд участкового , чи є заправка поряд з нормальним дизелем ...?
Обов'язково зустрінемося, вже підбираю день коли трохі раніше можно буде заскочити, бо після 19:00 якось не комельфо, і з мене смаколи пару стоїків смачних, зателефоную за день, бо сам не знаю що до обіда може помінятися, за запрошення дякую наберу при нагоді.
Доброго. Рибалка, річка в городі, ще одна мілка поруч. Ставків море. Снасті всі есть, спінінгі, вудки. А насчет глибоких водойм то есть карьер глибина добрих 20-25 метрів. Цемент свій есть теж, тазік знвйдемо, якщо треба.))))
Щось такі питання в Вас вибачте на пмж зібралися, чи в іншій країні живете,. Комерад все розкаже і покаже було трохі часу вільного, а спальника з корематом і палаткою з собою можна взяти, тут всі люди дорослі і освічені .
Три. Бо пан Корівку мае, та кізоньок, а ще свиників. Той капітан зараз сидить та окуева по тихому))))
Дільничі в нас чомусь не приживаються. Чому не знаю, єкология мать не підходить. Чи то шось з кармою в них не те. Так наездами зараз набігають.
30 кеме то не відстань , а от якраз що до кар'єру - там тільки раки в тазіках розкошують чи й соміки обітають ?
Щуки до біса, короп. А сом, судак то на великому ставку він під арендою. Але власник нормальна людина, українець.