Привітався з усіма, щось проморосило і +13 на вулиці, кава і на працю треба бігти, гарного всім котодня.
Доброго дня! Ясно та сонячно +11. З вечора почалося щось....: прорвало на районі опалення - відімкнули(поки тепло); прорвало трубу гарячої води у підїзді - вінімкнули; потім просили не ходити в тубзік бо нижні етажі заливає - десь труба забилась...... Але все погане кінчається. Ось тепер заживьйом!!!!!!!! https://reibert.info/threads/situacija-v-ukraine.486859/page-1268#post-12677791
Доброго ранку шановному товариству. Під ранок трохи наляпало, зараз +18 і сонечко. Гарного котодня і міцного здоров`я. В місті катастрофа-Мурчик напудив (с).
Вже давно ходять думка придбати нормальний аппарата, але домашні дивляться якось так не дуже файно тож покі тікі дивлюся і мрію . В мене сонечко світить і роботи до ночі багато.
То ж чого? Покажіть що з його допомогою можна переганяти есенцію на парфюм і діло в шляпі, вас заставлятимуть його купляти і не один
В тещі з тестем був завжди. В батька появивсь років 10 тому. Це вже як в сімьї було прийнято. Моя мати сем не пробує. але.... Настійки робить для нас, для себе лікарські рослини настоює. Візьміть банку чистої, без запаху, настійте свіжу малину, дайте скуштувать - побачите.....
От адіколана в цьому житті ще не пив і бажання не має, ліпше прислухаюся до порад пана moranno, за що йому велике .
Це мені можно, бо в сім'ї повинен пити хтось один мої не дуже полюбляють такі напої, і скажу вам інколи це дуже добре , вечір потроху насуває, а роботи і половини не зробив .
Марія Примаченко робила?)) https://www.google.com/search?q=Мар...KHUeJDS8Q_AUoAnoECA8QAg&biw=360&bih=613&dpr=3
Пити то дурне. От інколи вживати то пользітєльно для оргаАнІзмУ. Кращий варіант: Заходьте в гості, я Вас пригощу вже готовою малиновкою та кізіловкою, принесете в хату до себе і як буде привід скуштуєте з ріднею. Ще дам сухої зубровки, самі щось забабахаєте. Всіх робіт не переробиш. Тай кізіловка чогось закінчується... Треба нову залить.
Можемо і вдох. З НІА, Ростом, паном Славутою і https://reibert.info/members/unnamed-player.38997/ вже зустрічались. Ніхто не жалівся. Всі були як треба. Тож заходьте, буду радий.
мої вітання фашистам , бандерівцям , націоналістам , сектантам та простим українцям і тим у кого все сложно ! Маю вам сказати трохі за адікалон - ви будете сміятись з моєї історії , але то всьо такі правда . Вирішив я собі на фазенду винайняти сторожа з мєсних пролітаріїв або колишніх работніків внутрінніх органів (там їх двійко ще залишалось живих) і коли зайшла мова про ренту - перший кандидат почав якусь свою заумну спіктаклю про абіженого судьбой і обстоятільствамі , я йому турую шо треба визначитись чітко і він видав :" та мені дарма яка та рента , аби не була така як у Вадіма ( мєсний барига середньої руки, промишляє зкупкою зерна шо дають на паї у алкашні по демпінговим цінам) " . Кажу а шо то за платня така ? Той каже шо хароша була , добре забивала роги в землю , но на утро відригувалось ризиною або бензином ...
в нас сьогодні перед обідом як почалося шо я думав небо провалилось , лівєнь як з відра . на чарівній дівятка булькнула в калюжу й по самі фари втопилась