ми теж так гадали. але з одного місця за тиждень два меча підняли, спочатку алан а потім сармат. ще і глибина була така що дійсно валялись. отакоєот. а ви кажете
Толку мало від нього на чорноземах з паленою глиною,керамікою та гиржою За нього краще на таких грунтах працював Вайтес МХТ з катухою від БСГ.
Коли поля сапали вручну сапами,то зазвичай тупився інструмент камінням та залізяками,це добро збирали і викидали в лісополоси,ярки край поля,ото так і туди какінак потрапив.
З казочок: В 89 році, мій однокласник корчував пня від старого горіха, в себе в селі, за Обуховом. Викорчував разом з мечем, такий десь 70см. Фото нема.... Я в руках лише подержав. Він їм цвях сотку перерубував. Потім продав. Я так розумію, за безцінь.
За останній рік, якось життя перевернулось на 180.... От і замість того щоб спілкуватись з вельмишановним панством у "Буднях", то сидів собі в своїй діжці як колись Пан Діоген.
це не виправдання. бо життя то така річ що як тая зебра але це не привід відколюватись від товариства та прогулювати засідання клюбу. отакоєот. а ви кажете
О , то я не один такий шутнік , дружина хустку купила , обшита тіпа моністо з сілуміна , так я вушка пообломлював і позакопував їх , нехай радіють конкурєнти ...