То я вранці писав, не попивши кави. От і вийшла неділя, так я себе почував. По дорозі в гараж, йшов через базар. Дядько, знайомий, привіз карасів з Яготина. Жінці позвонив, питаю: Брать? Так через слухавку почув, як у неї морда труситься, ще до того, як вона мені відповіла. От і взяв собі та мамі. По 40грн/кг. Вино перецідив. Поки не випав вдруге камінь то 45 літрів, червоного. Будем ще фільтрувать. Опеньок бачив 2 шт.......
На зебіжених воду тягають скажу Вам по секрету великому то такій корінець вирос, тікі некому не кажіть, бо то велика тайна .
До Яготина - 100 км. А до Котлабуха, де карася я ловив по 10кг на одну відку за 30 хвилин - 40 км. Але і вінчік вже не 3р за банку.... Жив на вулиці Рєпіна 3 роки. Ще ходять район на район?
А я поїхав в 1990му. Мій однокласник якраз на пункті звязку служив в ті ж роки , коли я вчився. Дзвонив через його комутатор на Київ. Бо треба було йти на переговорний пункт, на Суворова, а там не завжди був звязок з Києвом. Отакі сщасливі роки були.....мей.
То звісно жарт світовий рекорд 48 см. У мексиканця . Тов вказав в якому віці на сайті зареєструвався,
а в Білгород Дністровському сало по 60 однак мені туди далекувато кататись і різниця з мого місцевого дорогу не переб'є, ото і їмо по місцевим цінам. Хіба що слатимемо один одному (втихушку, шоб % не платити).
ну так ділікатес ... бачу шо їсте хфайно , а гдє вєс ? я брав по 35 грн. але давали вибрати ... хапнув по 30 грн. за кг. а так по 50-70 грн. хочуть . я взяв оптом ...
В Ізмаілі сало на один палець-60 грн..а грубше 90-120 грн.дурноваті ціни..найкраще сало дома на хмельниччині.