А вона менi непотрiбна бо я в нього на МГ брав. А шкварцлозе й досi продается http://reibert.info/threads/stvol-shvarcloze.498479/
чий саме земляк? якщо ви до мене то ні. в мене з одного боку оно сусід Касіо а з іншого дядько Буч. а дядько Вітер так і взагалі майже через стежку. отакоєот
А Парторг ? Чи вже кудись загнав своїми братніми відсотками ? Та й Буч мовчить вже щось підозріло довго .
У середу щось мусить падати, бо інакше з прогнозом не порядок буде... Теж на шабат готуюся - є на приміті кулеметна позиція мадярів, спробую поритися вглиб, бо поверхня повністю вкрита гільзами. Зараз в тих місцях надіюся буде безлюдно.
Дуже вине ришення.Курка тех по зернинци клюэ.[/QUOTE] Так воно завжди так бувае! Тре токо з чогось почати...
Тильки результат киньте в личку,бо пан К уже насторожився.[/QUOTE] Ну кулемета там нема точно. Прослідкував по настрілу шлях відступу від позиції до місця загибелі. Відступали десь кілометр - настріл Солотурна, 35М і пістолета.
[QUOTтакже rtBorsuk, post: 5937403, member: 66726"]Тильки результат киньте в личку,бо пан К уже насторожився.[/QUOTE] Ну кулемета там нема точно. Прослідкував по настрілу шлях відступу від позиції до місця загибелі. Відступали десь кілометр - настріл Солотурна, 35М і пістолета.[/QUOTE] А шо таке сало турн-мабудь влюблена страва пана К.
Ну кулемета там нема точно. Прослідкував по настрілу шлях відступу від позиції до місця загибелі. Відступали десь кілометр - настріл Солотурна, 35М і пістолета.[/QUOTE] А шо таке сало турн-мабудь влюблена страва пана К.[/QUOTE] Ой боже ж ти мiй! Не "сало турн-" а "сало-турн"
Ну кулемета там нема точно. Прослідкував по настрілу шлях відступу від позиції до місця загибелі. Відступали десь кілометр - настріл Солотурна, 35М і пістолета.[/QUOTE] А шо таке сало турн-мабудь влюблена страва пана К.[/QUOTE] У нього це на другому місці - після Шварцлозе.
А шо таке сало турн-мабудь влюблена страва пана К.[/QUOTE] Ой боже ж ти мiй! Не "сало турн-" а "сало-турн"[/QUOTE] Сало турн-це в перекладі на людську мову=пішов на базар і купив сала.