Ось такого вам віршика, шоб сє добре спало: Бандеровско-карательно-колыбельная. Спят каратели уставши, Хунта спит, Пастор, к топору прижавшись, в нос сопит. Даже Ярош спать ложится, чтоб в кошмарах Вове сниться. Засыпай, УкрОп, Оп.
тепер треба щоб іво бобул, гадаю ніхто не проти, а якщо проти то висувайте іншу кандидатуру, заспівав це
Тобто замість сала вчора були гриби? Обережніше з цим ділом треба а то може статися як у казці - і риби розмовляють і бажання збуваються.
Крила одягає - Іво Бобул Всім допомагає - Іво Бобул Гімн заспіває - Іво Бобул Добре, що у нас є - Іво Бобул
Шановний.може ти й ХАХОЛ.може й орієнтація в тебе не зовсім звична для ннас.Але кажу тобі.ТУТ ЖИВУТЬ УКРАЇНЦІ.
Воно ж каже що мовчіт тіко слухає що люди кажуть . Надіюся що сбу ним займеться , бо це відео потяг і місцевого сайту новин .
Оце правильно! Якщо сам не можеш дать у рило, то попроси того, хто це зможе зробить. Головне, щоб не пожурили і не випустили.
Сядте-удобно.расслабтесь .следите за курочками и повторяйте...Я сытый,я сытый..и.т.д пока не почувствуете облегчение..
Слово вжив вiдносно себе(чомусь вважав жартiвливим). Зайшов в вiкiпедiю глянув....... Вибачаюсь!!! Нiякоi полiтики -тупий косяк. Обрaжати нiкого не хотiв, сам етнiчний украiнець. За протуп виходжу з теми. Ще раз вибaчте браття. РS Та щодо орiентацii це ви дарма, дивiться за своею.
І оце, браття, оцей пан хтів буть модератором і ото банить навічно? Та ото він просто в роспачі... А де командірській голос, де напор, де законні трєбованія свого? Гаяваспитаю?
Орієнтація малась політична. Ви юноша, іще як ото...максималіст! Осьо все берете у штики. А тута, як кажут в наших Капрпатах "голова нє только чтоби туди єсть!". Отакоє я вам скажу!
Е нє! А ото як оберут модератором, то іше на усілякі піянки тре буде їздити, то тоди де часу ото взять? Га?
а тоді я буду інших напрягати щоб вони для мене робили те що мені треба а сам буду тілько барствувати та командувати, а не марати руки реставрацією. отакоєот
ні. побачите лише осп-30. бо ніхто не подарував мені ані люіса ані шварцлозе ані мг-34 чи кольта. отакоєот. а ви кажете
Та чую хтось там справно сокирою і пилкою орудує. Спершу подумав, що то москалі танка роблять, а то, пан консерватор Льюіса реставрує. Отакоє от!
Шолом всему панству на невелики глибини.Погода в день радувала,намэкала на коп у шабат.Синоптики обицяли сильной дощь у серед,то может сниг змиэ.