Шалом ! Такі він наш той Фірман чи Фурман . Є в нас в місті поважний чоловік Фурманов ( наче й кацапська фамілія ) але наш человєк . Так ото роблю висновок шо там в Кітаю теж наш человєк сидить . Бо робити і кітаєць може , а от організувати виробництво і поімєть з цього гешефт то тіко Фірману під силу , отакоєавикажете . Шукайте таку позначку
Чи не той це кабанець, якого менi мав би вислати камрад НЕЙТРАЛ7 ? A то косяк був, а сала й досi немае!
в мене те саме останнім часом відбувається. кішка вирішила що спати в моєму кріслі їй буде харашо і красіво© і все б нічого але коли вночі встанеш зробити каву чи вийдеш на ганок з цигаркою а після вертаєшся то її ж невидно, і сідаю. добре що маю звичку спочатку каву на стіл ставити а вже після моститись.
ЗЫ. В моеi бабусi(царсто ей небесное) було крiсло з дуже високою спинкою та дуже не врiвноважене. Так от коли бабуся збиралася сiсти в крiсло то кiт завжди розганявся та пригав на самий верх спинки, крiсло переверталося назад i бабуся сiдала на пiдлогу..... А кiт потiм ховався пiд ванной..
Розсадник битового махрового націоналізму-во як сказав. Та воно і посидіти спокійно не може поговорити, щось смикається увесь час.
Зара прийдуть головний відСОТНИК.будуть вам проценти-доценти.І зранку в обід.і ще й ввечері.Не зазіХАЙТЕ на святе.
Вечір добрий , панове! Ото ви накнопали , насилу перечитав. Друже Cladotrix, вам як людині новій раджу не змагатись із паном Кібермайстром у словотворчості - програєте.
Здравствуйте! Як ви собi уявляете лiкування хохла показом кабанцiв через монiтор? Навпаки зробилося гiрше ,слина тече,очi сльозяться. Пробував кусати , зразу скажу: i невкусно,i не допомагае ,плaстмасса якась... Метода Кашпiровського не пiдходить-думайте ше.
Точнісінько так як і лікарі лікують голодуванням. Так і тут - і кабанці є і вкусити неможна. Отакоєот а ви кажете (с).
І воно ще нормально пересувається? У нас такі, тільки короткими перебіжками. У місті тишина. Красота. По вулицях ходить батальйон "Донбас" з відкритими ротами і саме вживане ними слово це- Європа!
відповідаю. нічого не знаю. сам оце сиджу та чекаю на відсотки, але відсотків нема. і через це я у розпачі. отакоєот. а ви кажете
Такоi задачi перед собою не ставив, та й не словотворчили ми,а прояснили моменти. Вважайте що я вчора марив ,токсини,нехвaтка сала в органiзмi...