а нашо їм та зєля як трофей ? само воно не представляє інтересу для ймовірних пуншистів , та й криза буде більш політічєська через недоумкуватих номенклатурщиків що понаставляв новий сцарр , потім їх звинуватять в усіх гріхах крім самого головного - непрофесіалізму маладойкаманди і пустять на органи або віддадуть на розтєрзаніє ФБР ...
шось з гумором у Вас не тойво ... "небздо" - то означає :" зберігаючи стан високого рівня життєдіяльності , зумовлений впливом середовища - знизити функціональну активність нервової системи та інших важливих складових організму вцілому , враховуючи досконалість та завчасність підготовки системи оборонних рубежів, смуг, районів і позицій, системи медичного забезпечення в оборонному бою та операції, управлінням бойовими діями підрозділу армійської авіації під час виконання завдань авіаційної підтримки військ вночі, систем технічного та тилового забезпечення, порядком організації системи розвідки, протиповітряної оборони Оперативного угруповання військ та окремої мотопіхотної бригади.
служив діду я не овощу і не пєдєру,а захищав інтереси держави та громадський порядок,а нерозтягував майно заводу.
то що це була провокація,це зрозуміло,але чиї артисти?? Ждем другу серію,повинен режисер все-таки засвітитись.
Те, що це все театр абсурду-стало зрозуміло вже давно і думаю Сивохо-це ще не пробите дно. Зараз все набирає обертів-на слід. тижні двох депутатів від ЄС візьмуть за фаберже, Авакова Бєня скоро буде міняти, у бувших регіаналів розкол намічається і так далі і тому подібне. В мене є багато риторичних питань: чому рижа сука Медведчук нормально себе чухає, Бойко, Ахмєтов, чому Колю Тищенка звуть новим смотрящим по Києву, а Юзік лобіює інтереси криміналітету, чому Липецька фабрика відновлює свою роботу, чому наші «партнери» американці визнають Азов терористами???і таке інше. Але навіщо це все? На кусок хліба для своєї родини я встараю при будь якій владі, при чому цілком законно. Да, тєжко і мульйонів не хапаю, але все в моїх руках. А влаштовувати баталії і щось доказувати, рвати майку на собі за одного чи за другого не бачу смислу, так, іноді можна почитати все це неподобство. А вас доречі скоро зажмуть в лещата-бачу тут у вас давня «любов» з паном К, а в сусідній темі Рокенрольниця око поклала.
нехай концерватор та рокенрольщиця дивляться за своїми діями та вподобаннями,хоча з диванів вони все видять та розуміють