діду йдіть шукайте повну запис бо вам незрозуміло ще що зеля поц. і тілько не треба тут співати отую пісіньку що от йа знаю но отут ніскажу. бо я десь там шота відів. але доказів ненадам. коротще оті усі пусті балачки ніпрощо теж мені вялікій боєць відізвався
я писав "поки що ..." , а що до ноліків та інших рубежів - українці єсть віздє , але їх такі малувато ... вангую черговий воєннополітічіський крізіс ще до початку календарної зими і знову відкат на позиції березня 17-го року , але чомусь не бачу змін на краще
цього не було в сценарії - отже можна імпровізірувать , а імпровізірувать не дуже получається коли в хаті поряд сидят вмотивірувані десяток фанатиків вооружонних до зубов і на противагу їм шестеро блеквотерів , котрі при кіпіші здадуть свої ґлоки
Прикольно, то я і далі сидітиму на сраці ровно( от жалько що літом 14 не всидів) та і далі буду спостерігати...класне кіно про презідента хуевого трохи.
Ні, я вважаю «базар со стрєлкамі і лохами» це ненормально для преЗЕдента, який би він свій в доску не був. Я мав на увазі, що на цій темі штучно будуть кочегарити і судячи з останніх подій-цьому нема приводу не вірити. Ось, що пишуть діпутати Зе, впевнений військовим і добровольцям це «сподобається».
мав на увазі сценарії , прописані пожизні для зе і саме його реакцію на проісходяще ... не бздо , камрад - все як кажуть наші союзніки з поніманієм ситуації - ОК!