Всім Доброго Здоровя, панове! ... Відносно куріння ... Якось батько застав мене з сигаретою і викинув із човна. Так він навчив мене плавати на спині, щоб сигарета не мокла. Пан ДВ762 написав: "Якщо прибрати патину то та мунета 1796 взагалі неначе вчора відчеканена". По-перше - це найкраща і найдорожча із виставлених монет. ЇЇ стартова ціна 360 грн. По-друге - патина формується роками. Патина свідчить про оригінальність монети. Фальшаки оброляють реактивами щоб надати їм патину...
Сиджу в машині. В лісі надоїло вже ходити. В грибах ніц не розумію (окрім маслюків). Краще з вудкою, та на березі. Але хай ходять, я слухаю легеньку музичку і куняю. Мо шо буде цікаве з грибів, то фотозвіт з мене
Про поїздку, народу море грибів ніц, як для мене , були в трьох місцях, злетів з десяток взяв решту не брав, мамлюків мало, полякі не траплялися, мухомори не чипали. До дому привіз 5-ть кіло і все. Мало дуже, полісу відмослав майже 6-ть годин . Фото додаю.
Щось загружає довго . Відеречко на 20-ть літрів, одразу не перебирав бо скрізь народу повно, від асфальта зіїхав далеченько, но і там вже хтось ходить будемо перебирати і готувати.
Бачив верба як цвісти зібралася щось не то, мабуть захворіла. І хтось ялинку до дому не доніс . Мабуть з минулого року .
А мені вечір!!!!!!!! Вітаю паньство! Наподарували раритетний комплект, щоб чай сьорбати. Чим відмити мельхіоровий підстаканник? Та ще щоб руками не терти бо село є село, вихідний не вихідний, празник а працювать треба..
я також виставив, але дешевше, ніж ви скло, посилання не даю, щоб не вийшло реклами, бо є тут ябіди, що жаліються модераторам)