пане @corbie а я вам покупця на хатку знайшов https://reibert.info/threads/xutir-na-pravoberezhnij-kijivschini.1146724/#post-12646925
То через рік буде кругла дата. Завра буду тверезим бо за кермом. Вчора трохи було але без перебільшень. До такого, як на фото не дійшло:
нє далєє як сьогодні назбирали з малим цілий багажник тих грибів , приїхали по путі на поьовий стан подивитись на імпортні трахтіри - вийшов сторож і коли показали гриби то він з нашого впольованого навибирав почьті відро отруйних , я афігєв і коло асфальту вигорнув їх всі в трубу під місток , ну їх в жопу ті гриби
та то він собі набрав під виглядом отруйних. то давня практика так і гриби мати і ноги по лісу не бити
бляха муха , ці ремонти колись закінчаться ? отце після тєжкої праці шоб троха дихнути дома так не плінтус ліплю
та нєєє - він би побоявся так вчинити , тим більше шо той картоновий ящик з відібраними він так і полишив в багажнику моєй машіни . А я ось вам халтурку піддивився - може на зиму візьметесь , з вас 3 відсотки всього https://reibert.info/threads/nuzhen-kostoprav.827066/
Тільки що дзвінок: Служба доставки, ми у вас під під'їздом. Кажу: зараз вийду. Виходжу, нема, дзвоню, відбиваються, з якогось разу таки взяли слухавку. Питаю: а може ви щось напутали, бо я вас не бачу, де ви зараз? +++++++++++++++ 60, двічі перепитував, хрін розбереш що белькоче. І тут до мене доходить що в кінці 60, ну зоовсім не моя цихра. Питаю: ви в якому місті? --- Як якому, Житомир канєшно. Ну кажу будете у мене в Полтаві, велком! Паізвінялісь і положили слухавку а я тепер думаю то мій БЖ до ноута туди заїхав чі просто мене випадково до чійогось замовлення приліпили?
я ще не виставляв то може скооперуємся, ваше скло та моя бліндажна лампа, якраз повний комплект вийде комусь
ну там можливо вистачає, а тут не часта MEVA, до того ж за п*ять років ціни змінилися дуже, долар вже не по 8 як раніше та забирайте з мінімального старту на аукціон поставлю і буде в клуні, он "нива" вже скло продає як раз буде комплект та ну ні, у нас по 100 іржаві совкові продають хіба що або китайські навіть дорожче, а фірми MEVA made in Czeh Republic ще й незаюзаному стані не валяються по крамничках
Доброго, суботнього ранку, шановне товариство! Хтів трішки довше поспати, а тут ні ху-ху - синдром СКС (старість, курва, старість) . Отже прочитав що оце вчора ви усі понакнопували та й собі вирішив трішки у клаву постукати. До речі - як вам такий вєлік - армія Швейцарії, 1993 рік, гидравлічні гальма та у повному комплекті?