думаю на аукціон виставити, цікаво який старт поставити До речі , маю таку ж зі склом, ось фото для прикладу, щоб зрозуміло, яке потрібно
гиииииииииииииии це в нас на сміттєзвалищі таке вивозять))))))))))))))) там за смітник той тйорки йдуть от і підкинули трохи перцю
Поки ви помойки віджимаєте у громади учбовими мінами, тут дві лямпи майже продалися. Швиденько пишіть пану Джокеру, що маєте вчене лисиня, хай шле вам лямпи, а ви потім йому лисиня своїм ходом відправите.
Доброго. Вона ж без взривака. Та і то як би із взриваком була там треба дядьку кіл на сто щоб стрибав на ні.
так чого ж я і сміюся. але то ви та я розуміємо а от пересічним посполитам то страшна бонба. я вже казав там розбірки за те звалище ведуться от і підкидають через те такі негадайлики
В нас на мотобайзлі чех, що торгує чеським демобілєм, такі лампи продавав - років із 5 тому я таку купив в нього за 10 злотих.
У зв"язку з баном на фебе складаю пану Сету найкращі побажання із оказії дня народження - щастя та здоров"я жичу!
Теж тількіно забанили на фб. Навіть не знаю на скільки. Та і байдуже. Мабуть за одну з двох старовинних фото:
Вітаю, шановні. Панів Моранно та Сета з днюхами) Тут дитина розгібала після померлої бабусі барахло (я сказав не викидати все одразу, а перебрати - як у воду дивився) Знайшла коронки (бабця вже давно з протезами ходила) та серьожки ПиСи: Хтось підкаже наскільки цінна тая знахідка, дитині на навчання вистачить хоч на рік?