Понедилок-важкий день...Збираюсь на роботу-вибачаюсь у пана Кибермайстра-бо замисть крапок подразумивав мати.
У мене гирше було-кишка полюбляла пити з унитаза,якось я сив не помитив ийи,Коли вона вхопила мене за дупу то всрався вэже с переляку.А китку поки злапав то вона рознесла все по хати.
Щось ота мазьня мені нагадує отаке Та й око саурона вже в мацкве - треба негайно на мордор переіменувати , щоб було все по кошерному феншую . А погода в нас файна , як у Лондоні . Зранку туманець , + 5 , ляпота .
Мені теж саме воно кожен день нагадує, коли я їду по справах у масковському метро, та дивлюся на обличчя навколо: подібність до орків феноменальна а ще плюс ординці та інші монголоїди.
Наш Лось Бумажний дуже полюбляе винаходити вiчнi двигуни, та кiшеньковi вiтряки якi освiтлюють цiле мicто!
Мiй кiт дуже полюбляе спати на моему стiльцi, тiкi я встаю зi cтiльця кiт одразу на нього запригуе! Кiкi разiв я ciдав на скота вже й не порахувати....
Що ж ви так... Руслан100 в унiтазi кота тримае,а потiм шоколад по всiй хатi. Ви сiдаете постiйно-стае зрозумiлим ваш вислiв що пухнастикiв любите! До чого свiт котиться, навiщо стiльки зла не розумiю. I це я DокторЗло?!!! РS Евроспiльнота стурбована: вiдпишiть чи маятник з бубенцями i досi цiлi.
Вітаю товариство! Ось купив те що хотів. Зверніть увагу на назву фірми,хоч вироблено в Китаї првінція Цзянсу , а назва жидівська мабуть власник Фірман.
Фирман - бо фиРмаа,а не якесь китайське лайно.Бо збирають их у пидвали синагоги и потим равин освячуэ-короче повне эвро.
Бувають, але якщо спробувати відмити чи відбілити відразу проявляет ПТН ПНХ, далі вирішили не пробувати бо хто його знає що ще появиться