За плитку... Два охоронця в концтаборі говорять-я оце ремонт роблю, мені б плиточника гарного, щоб плитку у ванній поклав. Інший каже-тю, он в 3 бараку Іван з Стрия, шикарний майстер. Ой побіг в 3-й барак, пита, де Іван-плиточник з Стрия? Та, кажуть, погнали в газову камеру. Побіг туди. Там двері вже закриваються, він всунув ногу, кричить в щілину-Іван-плиточник з Стрия є? Голос-я! Тре плитку у ванній покласти, скільки береш? - Та 5 марок за метр квадратний. Охоронець-дорогувато, а мо' за 3 марки? Іван- заберіть ногу!
Если Вы кладете плитку на пол, то так и скажите - я занимаюсь половым вопросом и все поймут, чем Вы там занимаетесь.
тут чогось за правилами неможна матюкатись а тоб я сказав чим саме я займають, де я все це бачив та усе таке інше. але правла, правила((((((
проїха ли б мимо, але підозріло камбайн крінделя виробляв, то на зворотньому шляху і провірили що там таке косили
Та отам воно і есть , гудзичок та конинка. У лівому куту з гори. а це все я сьогодні напікав. Городики горати почали, от я і пробігся.