Не надо так кричать, я понимаю слов. Ни к чему нам этот весь халоймес, ну и ладно. Пан К до себе в організацію не бере, ви також бейцалами дорожите, ну і ладно. Ви ше почуєте за Вєніка..
Гриби теж різні бувають, а конопля то самі розумієте що тягне і хто прийде . Тож подумайте двічі, чи варто воно того .
О і ви туди ж, а з виду вихована людина. У кримінальних новинах про мене вже було. Ви де ходите? Явасуважно питаю. Я півдня відбивав ваш отой обломаний штик, розказуючи пану Ніа який то безкорисний шматок заліза.
Отака 29 літня італьяночка з Нью Йорку, звуть Фіфа, проситься в друзі, рекламуючи свій сайт для дорослих. До того була вже з пітєта і Харькова. Пропонували перечислити ії мо 50крб за показ їх відвертих фото...... Послать чи нехай пнеться далі з усіх сил?
звісно що перечислити але потім коли покаже чебурашку , а вдруг кидок і то трансвестіт так шо типу пробні фото хай скида.
Вітаюся, товариство. Ось так сьогодні, чи вчора, хтось класно припаркувався) А в іншому... Самі знаєте) Мокрінь...
не довго музіка іграла,не довго їхав паравоз,-інтерет знов мульку травить,тіки зявився...-АВАТОР,ЦЕ СИЛА!!!
Тю, пишіть що щось воно дуже скромно для сайту для дорослих. А ми чекаємо фото) Ато це все мені нагадує спілкування з одною колишньою. Зараз мешкає в Північній Гамериці. Спілкуємось інколи. Колись пише, шо як, а потім каже-я у ванну. Ну й шо, думаю? Шось переписуємось далі, пита-а ти розумієш, що спілкуєшся з цілком голою дівчиною? Кажу, так. І шо, ти мене памятаєш? Не, пишу, забув. Шле фотку мокрих ніг від колін і-пригадуєш? Пишу, не, а от вище може і пригадаю) Написала-дурак! І заблокувала. Правда, на другий день розблокувала) І питається, нашо то все було?)
я міг би це усе пояснити, що як, навіщо але не заразю зараз я задовбаний плиткою , верніш її викладанням тому нічого пояснювати небуду. отакоєот