Хоч і живу за кілька десятків від Вінниці але в нас принципово продукцію рушен багато хто некупує,кажуть що вона з присмаком крові.
Ні залишити муділу з золотими пуговицями та зарплатою в 3 100000,до речі при полякові УЗ отримала в свою власність всі замовлені вагони,при цьому 80% пішли в приватні руки.
Стейк з кровью, кажуть теж нічого.... В кожного свої принципи і переконання. Як на мене то ця продукція з присмаком снайперських комплексів та набоїв, купленик в кількосьтах і поставлених куди треба і вчасно....
Ми фантастична країна і ще фантастичніший нарід. Тож берем попкорн і чекаємо на продовження вистави....
Цукерки у Рошена є непогані, торт Київський оригінальний-тут не поспориш, але от особисто мені подобається-їх зефір, ото дійсно мама дарагая, все інше навіть поряд не стоїть.
Та мені шо Зіта, шо Гріта.. Ви краще скажіть коли філію будемо в Одесі откривать з самогоном і падорвами? бачу вже і ідіш по трошку штурмуєте.
Та я вже на передок взувся у Люди,ще два на зад треба буде... А гриби у вас є під горіхами? До я тікишо назбирав під гаражем...
Сьома ви такі шлемазол в наше такі мешігене цайн нас паімєют как некейве хендіну бросайте ето дрек поджимайте бейцуйми і вперьод.