Вітаю, шановні. Осідлав сьогодні лісапеда ,та й попер на свіжозоране поселення КР… І шо ви думаєите? Я підгрібаю до поля, а звідти їде копомобіль… І гранату дома забув((( Походив по чужих слідах — витоптано все і жодної ямки. Поле вибито до нас( Викопав хвоста від летючки, закинув в болото, та й попер додоми. Хабар -60 коп ходячки і кошерний сосок від камери, з клеймом навіть)
Вітаюся, товариство. Будете сміятись) Днями камрад присилав у месенджер, а це йду, а воно таки правда))) А так... Осінь, холодно, туманно, вогко і якось і правда запойно)
насилу дочитав, всім доброго вечора! В нас теж все перекопано, перетряхано, треба знов на рибалку повертатися. Або купувати глубіннік для скіфів, поки цього ніхто ще не знає.
Вітання шановному панству!Таки інтернет мене заї...ав,-в четвер вечером як нестало,аж тільки годин дві тому з'явилися...ніякі дзвінки на гарячу лінію,ні до майстрів не діяли...-в них десь обрив і все,і ні який ху...,і ні хе...не робить ні х......я,-гаразд-поки з'явився,то шкрябаю -кнопаю... В нас тумани,гриби пішли,городи поорали,дров-дубців на січку насікли,а так,то все по старому...
Доброго. Також ходив напокопати, хабара ніц нема, дві години просовавсь. Конинка, та лисенький гудзик. Ноги гудуть.
алоша поернувся https://reibert.info/threads/interesno-mnenie-znatokov-o-naxodke.1146192/#post-12640071
ДобрийВечір! трохи виніс з лісу як і планувалось) купа грибів вже є, але в них ніхт ферштейн, як на мене , всі вони одноразові) По традиції автівка порожня не їздить взагалі - куккурука з чистою совістью назбирана) дерева молоді викопані)) старі -сухі - поцуплені)) а взагалі то, цей красень НАК зробив весь день! нема слів, поліз в кулекцію до МегаСрезня))(останне фото)
Понравилась подпись ... Бухать бросили, курить бросаем... Так не хочется кушать бросать, но правительство настаивает!
Камради, ось така штука. Знайдена років кілька тому, може в той час і викинули чи загубили. Козаччина, в Свешнікова фактично такий самий є. Мо' комусь треба на інсталяцію чи що. Координати, де знайшов, дам, примірні. Безвозмездно, тоесть даром)
ми ж наче домовились, замість % я пану допоможу копати срібні манетто. от як шар землі знимете, я тут як тут))