та що ж це з херня в остані дні коїтся?! то кацапка якась вилізе та інфи требує то кацап про автозапчастини питає.
На наступний четверга обіцяють -1 тож готуємося спрячу під спойлером . Як правильно вітатися з тими хто недовподоби Спойлер
Черговий суботник нашого клубу , " Закінчимо війну". памятник воїнам українцям які відали життя обороняючи м. Городище, щоб родичі типерішніх городищан евакуювались в тил, хтось в партизани, хтось в поліцаї і не довелось поїхати товарняком в концлагерь чи то Бухенвальда, Освенціма або батрачить на бюргера тут кому як судилось .Заново усвідомити що історію яку нам втирали комуністи " старшого брата" має і зворотній бік
а що можна від кацапів чекать (не пишу свинособак бо свині і собаки трохи кращі) можливий сценарій по 47- му, х. з. А можуть типу потом трубить пепєпісалі насєлєнія украинцев нєт. ....Ровно 71 год назад, в конце октября 1947 года в Украине проходила операция, названная в советских документах "Запад". В ходе неё из Западной Украины были депортированы десятки тысяч человек, по так называемому "принципу пылесоса" — людей высылали без детального изучения их биографий, по обвинению в "нелояльности к советской власти". Украинцев вывозили в отдаленные и малообжитые районы СССР (в основном, Сибирь и Казахстан), где бросали фактически в чистом поле...
Доброго дня Бачу соціально-політична обстановка котиться невпинно до критичної відмітки,через два місяці з заробітків повернуться головні патріоти,отоді і пєдєр напевно колотне майдавн та врятує в черговий раз залишки країни(те що може залишиться). А концеватор буде як завжди вести бойові дії з діванчега в ьульботєці
Діду небухтіть,я розумію ваше велике бажання списати мене в категорію врахов,але я маю державницькі погляди,а не гавнорошеновські,в картинках