Дякую, але не варто - зара зєля із бєнєй розкрутяться та й в Україні буде молоко у ріках замість води і зброя яку захочеш
оце більш імовірно бо усе до цього йдется. а от щодо молока у ріках то тут мене бере дуже великий сумнів бо отой лакей нічого не зробив хоча і 100 днів минуло про які зебіли волали і парлямент ручний майже увесь от тілько справ немає ніяких окрім того що інвестори тікають та мвф дулі йому у харю тицяє
Привітався з усіма, з ранку туман і +7, кава була смачною з улюбленими для декого цукерками . Гарного всім дня, бо роботи багато .
В мене теж вдома трохі тягне, але сусіди вже кочегарять дровами вечорами, тож туман з ранку сильний і з душком .
Дышите глубже. Над Украиной сейчас самая высокая концентрация угарного газа в мире, которая сопоставима с промышленными районами Китая. (с)
Тут в темі теж хтось ненародженими буратинами отпалює хатинки . З бджілками товаришую і мед полюбляю а для білочок горішками запасся бо приходять інколи на подвір'я поласувати навіть грушками і яблучками не годують . А в зимку без узвару як ото бути мені .