Вітаю, шановні. Поїхали роботи моєї дружини в Запоріжжя на виставку. Запрошую) «“НЕЙРОДЖАЗ ДУШИ” Впервые в Украине! С 22 октября по 14 ноября 2019 г в Запорожской художественной галерее "Art-L" будет проходить первая Всеукраинская выставка по Нейрографике и НейроАрту “НейроДжаз Души”»
стопе...1 раз - 3 дні пити...2й раз - вже тиждень пити...да у вас там арифметична прогресія!!!...таким темпами ви за пару раз до пару місяців запою дійдете!
За зернятка не знаю а от у Мексиці росте досить рідкий вид кактусу, який цвіте не кожен рік, так от пилок з його квіток використовували ще в часи інків....
що гриби, що кактуси , пилок на лсд все то фігня, зверніться до традицій наших пращурів, сійте зелене, лікувальне , добре
Пане Дмитро, тут Вас треба. https://reibert.info/threads/rasstrely-1937-goda-massovye-zaxoronenija-i-vidy-oruzhija.1145975/
СаламАлейкум громаді!!! Погодка монетна, зарджаєм все. готуем лантухи під скарби) локація пана Б. вирахувана))) а поки трохи гумору.
Писав же про Мексику. Був такий файл, що збиравсь сьогодні показать, він підходив під розповідь. Як на мене то вийшло досить симпатично. Як і оці симпатяги:
Привітався ! Та пообіцяв куминій сестрі порубати дрова за гарний обід і .... Бліть руки відпадають , камінь з нирки пішов , відповідно пуцька не встала , істи перехотів і думав записатись в легіон аби втікти від тиз дров ...
От а я завжди казав що, городяни як у село трапляють косити починають. Я теж так три рази до армії втікав....повертали після закінчення сроку.
чого це так одразу ? віягра ще не заборонена до продажу, тож хутчіш до аптеки для переводу в легіон "веселий прутень " !!!
ви не уважно читали - пішов камінь з нирки , дерся мочєточник , став ссяти кісілем кольору пива ... от потому й зіпсувався їкенд