Не, це все правильно. Але нових товаришів в такій справі шукати не варто. Бо ще ті, нові й неперевірені, забудуть десь на чомусь холодному, а то не добре для організма)
Три тижні жити тверезим в цьому недосконалому світі, з цими сірими людішками, щоб потім три нещасних деньочки пожити як людина??? Та ні, фігня якась виходить.
а ви гриби вживайте. а ліпше зернятка одної квітки, там схожа з ЛСД ричовина, ефект майже такий самий але не викликає звикання
Ні, не геть прям нових. Не всім дано пройти шлях самурая, деякі починають разом з Вами приблизно в цю пору, а на Казанську вже всьо, а деяких дбайливі родичі по больнічкам капатись положать. От якраз весною у них і відкривається друга чакра))
Анекдот нагадали, про настойчівость. Мужика після аварії якогось лайнера викинуло на острів в океані. Він обжився, зловив козу, приручив, має молоко, змайстрував собі лук, полює, збудував хижку собі. Все добре, тільки без сексу погано. Він до кози, а та не дається, що він тільки не робив. Сумний іде берегом, дивиться, прекрасна дівчина лежить, теж викинуло з якогось іншого корабля. Він забрав ії, обігрів, нагодував. Дівчина пита-чим я можу тобі віддячити? Мужик-та той, потримай козу...
Привітання всім у котодень, зранку туман і +8, ранкова кава була смачною, всім гарного дня бо роботи багато на сьогодні.
Русановка прекрасна. Это признали даже в Vogue Italia. Фото было отобрано редакторами журнала в международный фото-каталог Photovogue.
Хоча та, не вдів і пішов, то я поспішив. Все одно ті з ебею чи китайця тре перефарбовувати і кокарду міняти.
дорогий режик,хоча знаходив мідну трубку з ножиком та кінською щетиною,неміг зрозуміть що за мультіструмент