тю. а ми вас на свіжезнайдений , майже некопаний хутір запросить хотіли, заповідник , там тіко нам копать дозволили і це ми скраю почали.
Та отож. Придивляюсь потихеньку. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=Adrian+M-15+helmet А є ще китайці новоробні на алі, по 40+ долярів. Ото є з чого вибирати)))
Але з китайцем питання, вони, як завжди, плужять. Не смертельно, правда. Можна брати, за великим рахунком. Зліва оригінал, справа китаєць.
Нічого страшного в тому нема. Періодично викидаєте ногу поперед себе і нормально йдете по приборам. Я так щойно малого в садочок відвів. Правда так вжився в роль, що по дорозі додому почав в тролейбусі брикатись, прийшлось завчасно покинути громадський транспорт з чим мені допомогли небайдужі пасажири-падонки. Але нічо, зара посьорбаю смачної кави і до праці. Всім доброго ранку. Гарного дня і міцного здоров`я.
Та воно ціни різні. В нас в більщості дешевше, але треба доробляти. На ібеї, бачте, купив, вдів і поїхав на рекон.
Ото. А в мене знаєте скільки такого різного лежить, що треба доробити?))) Так отож. Відчуваю, що касон так само валятиметься)))
І правильно, тут поспіх ні до чого. Починати краще в грудні-тоді запой плавно перетікає в новорічні і різдвяні свята. Потім невеличка пауза і можна продовжувати, бо «весною запахло», остання зупинка Великдень, а потім можна і зав’язать, бо трошки справ накопилося. Отакоєот.
Пардоньте, але ж я написав про невеличку паузу, так от, це дуже важливо, бо то і є перезагрузка так сказать « з холодів на тепло», оновлення тостів, причин, відмазок, пошук нових товаришів...
нє. фігня.так пичинка точно вилізе. треба уходити у запой на короткий час. три дні пити, тиждень відходити потім ще тиждень справи робити потім ще тиждень нагулювати апетита і потім можна знов тиждень пити і потім усе наново