Коротше, поступила інфа, що один пан буде перти з Польщі здоровенний лантух всякого залізяччя, є точні координати, про час сповістять додатково з польського боку. Шукаю у кумпанію «податкових інспекторів з народу», щоб тойго того лантуха. Отакоєот.
Робить усім зрозумілого жеста рукою. )М( Тому й не дивно, що всі заможні і статечні люди при слові "культура" хапаються за штахету.
По одному, так по одному, домовилися мені багато не треба прислухаюсь до Вашої поради мені по одному, но тікі кажного зразка .
Та не питання, щось візьмемо щоб не з пустими руками їхати, на місці розберемося, може ще в магазин зайдемо щось прикупомо .
Доброго дня, будьте здорові. За бортом +15 хмарно, якась мряка з самого ранку, туман розвіявсь. Зараз підобідаю, та гайну поля перевірю як там гарно кукурзку покосили.
та ні,туман розвіявся а разом з ним і бульботєкарі з ночвами які вони використовували в якості барабана
ану паноцтво скажіть яка консистенція клею для плитки повинна бути? бо в мене як вершки , мазати важкувати
Вершки теж різні бувають-у вас напевно зараз як домашні для себе, а треба щоб клей був як вершки з магазину. Коротше мазатись важкувато неповинен, можете капнути трохи водички. P.S. Ви що справді повірили пану Славуті що забере куцопала і відправить на польське будівництво плитку класти?
та ні. то я йому життє полегшую. він вже старенький тож буде на недуже важких роботах відпрацьовувати отую дулю що хтів мені тицьнути та немав)))))))) а вершки як домашні, як для себе. але вже пізно водички додавати, виробив той що закалатав. новий вже завтра робитиму бо ще на працю пхати оце. а він якраз підсохне трохи та покаже як та що воно.
на пачці вказана пропорція води і клею - так і треба розводити...консистенція готового клею як вершки, як густа сметана.
Коротше, з того, що я знаю: кіло сухої суміші-230-240 мл води, перекалапуцяли, перекурили і ще раз перекалапуцяли-все, можна клеїти. Наче нарікань не було. Може профі щось інше скажуть.
Коли сам робиш для себе то підбираєш те що тобі до вподоби, загальні рекомендації то добре, но треба дивитися на яку поверхню і рівна вона чи нагадує пропеллера. За густину клею вже з паном поспілкувалися, буду вдома зроблю пару фото своєї творчості .