діду не меліть дурниць. я був у метро і взмку і влітку і знаю про що говорю а от ви видно як звикли на дахах вагонів їздити та досі і їздите
Заспокоюй себе, заспокоюй, але як серію із машиненгевера запущу то вже спокою не буду, треба буде мешти прати. а потім прасувати та перфумувати
Вітаю вееельмишановне товариство (опріч капів, жидів та зебобиків)! У мене понеділок традиційно є днем вільним. Отож попорпався у хаті, собачку вигуляв, закупівлі зробив тож і другий сніданок час спожити. А првильний та здоровий сніданок виглядає отак:
Я б не був таким самовпевненим. Ви пане, покупне заряджаєте в той машинен, а от у куцопала свобода вибору, жиди в льосі такого реолада скрутять димнофугаснорозривного, що йой...
тут теж така хмара до землі другу добу вже йдеш вулицями та сьорбаєш водичку носом, отак вогко апаратура від месершміта ніц не допомагає
Коли доп’єте пиво-почніть свою скромну кулекцію «банними процедурами» балувати-добийте нас вже геть. Але то нічого, у експропріації руки довгі
Дуже прошу не ображатися, але у такій ситуації мені на пам"ять приходять приказки від моєї бабусі (справжньої козачки) та мого (святої пам"яті) друга! Перша (від бабці) летіла отак: у сраку носом- це коли я так мрійливо про щось казав -типу - поїду до Гамерики, а друга, від мого товариша) - поцілуй собаку в сраку. Обидві приказки не про Вас так, що без образ
Пане К, можна з Вами? Маю дуже гарні самокрути для куцопала. Буду тягнути мовчки все те добро в заплічнику до самісінької клуні. Я скромний, на багато не претендую, отой 911-й приглянувся, три.