Пана Клевера знаю, і давно. Він нормальний. Не думаю що він натворив щось таке, щоб довічно... Ми ж дійсно, не форум мамочок.
Десь хтось перегинає палку, зворотній ефект лупить по-дорослому. Мо вони вже забули правило бумерангу?
Да , тільки чорний список забитий кидаловом, і дальші кидали торгують і модерам пох, а тут кого реально дістало і відписав що думає бан , якась фігня виходить.
Доброго ранку, на вулиці +8 і туман файний такій що за 50-ть метрів ніц не видно. Кава з пирогом яблучним і на працю важку. Всім вдалого понеділка.
Привітався , також сильний туман . вчьора був на копі , поки приїхав додому а всі знахидки з кишені повисипались
Вітаю панове, +10С. думав що туман ато смог над містом, палять листя кому не лінь, то оце і своїх дві тони вирішив спалити. сусіди проти звісно, сказав щоб по 100 грн скидались тоді палить не буду, сказали поліцію визвонять, палив в 4 ранку , підкинув красітіля синього, , ні сусідів, ні поліції, правда і по 100 грн теж.
Там вам не зєбіляндія, де "погепать, атнять і падєліть". Позвикали там до халяви і пруться сюди, як з дірявого мішка.
Доброго ранку. У нас теж трошки туман, але поки що сухо і це радує. Всім легкого початку тижня і міцного здоров`я.
Доброго дня Туман як молоко,чути бій барабанів,завивання,виск та інші жахливі звуки все ближче і ближче
в метро? відкриті вікна? діду припиняйте вживати речовини які розширюють свідоміть, бо вже і так намололи тут три мішки гречаної вовни
Я розумію діду що метро і клюня різні речі,то зрозумійте і ви,або поїдьте до Києва влітку та покатайтесь в метро,тільки незбийте носа на сходах які їдуть то до низу то вверх