До чого тут,собаки з кацапами, пост був про кота-покiйника. Хiба що ви просто любите вставляти iх в одне речення одночасно.
а оце що? я про цей науковий експеремент по перетвореню собак на алєнів пишу а ви про який експеремент? бо ото зараз дуже багато виходе всяких научних експерементів і за усіма просто физично нема змоги прослідкувати а хочеться бути у крусі справи щоб не назвали темною та необізнаною людиною що незна звичайних речей. отакоєот. а ви кажите
...і кримінальнєнко. А якщо серйрзно, то якщо воно кандидат на мери, то хто тоді ото, хто його вибирая?
тю. так то вже давно і вигадали і іспити провели. що там обговорювати? гарно вийшло. отоб таке хлопцям на фронт. кацапи б обісралися як побачили у небі кота який летить. щеб пулямйота туди присобачити та гучномовця щоб постійно підвивав та передавав
Все ж таки 2 рiзнi теми. Хазяiн збоченець(експериментатор ---) i модельер -оленевод.який до експерименту не лiпиться нiяк. А щодо меню сусiдiв -складайте на здоров'я (свого).
Не варто. Не переношу жоретокостi до тварин-не втримався,вибачаюсь. Хоча написане матом все ж таки не назвеш, ящо почистити цю тему вiд двозначностей вона стане значно меншою. З повагою
Що ж я сам з собою воювати буду? Непорядок ! Хiба ж можна на мене свое дiло зпихати? Ич як хитро повернув...
а можна мене на модератора. я буду гарним модератором. буду банити тілько за справу. ніякого бєзпрідєла© не буде. всьо буде чесно та благородно© тілько щоб я мав право банити назавжди.
та я вже якось спробував попросити дозвіл на те щоб інколи, раз чи два на тиждень було дозволено вживати ненормативну лексіку але отримав відмову. і тому більш не піднімаю це питання. отакоєот. а ви кажете.
А от i не вгадали. Про кулемет не знаю,не мiй ,пiдкинули! Цiкавить iнше: Правила курилки -можна-"спорить,ругaться без исnользования мата",что я и сделал . Юридически наnисанное матом не было(хотя положа руку на сердце смысловую функцию несло негативную). Без вины виноватый или как?
Про понятие "завуалированный мат" слышали? А про публичное обсуждение действий модератора? Я поражаюсь людям: вот взять и извиниться - не, как же! А долбить по клавишам, строча протесты - так это завсегда рады...
В мого сусiда кiшка залiзла до сейфа який вiн по пьянi забув зачинити та народила кошенят на купi баксiв.... А ще в нього була собака "такса" вона поцупила з сейфа пачку 100доларових банкнотiв, затягла iх пiд диван та дрiбненько-дрiбненько iх пошинковала, -пiсля цього ту таксу нiхто не бачив...