Вітаюся, ьовариство. Я дивлюсь,люди з тими грибами наче подуріли. Врожай, чи що? Вся стрічка фб в опеньках, і райберт не відстає)))
агі. оно в сусідній темі один вже накосив тих грибів припер додому а тепер питає чи можна їх їсти чи мо когось пригостити спочатку
В процессе чистки выяснилось что я не так уж идеальный муж и совсем не любимый зять , еще и жлоб что столько притащил . Так что боль никаких грибов ! Только коп и алкоголь после него .
Ага...меленьких , чтоб дольше чистить . Потом в помним скорбим будете мне радостно точки ставить ........не дождетесь .
я стільки не вип'ю .... в нас почті грібов нєту чого зразу точкі ? може поздравленія ... як шо самі їсте не будете ...
Тю, а кажуть таке бува тільки під час сумісної поклейки шпалер. То Ви створили новий мем: «Я был идеальным мужем и любимым зятем, пока не припер из леса два ведра грибов»))
Бачив давно картину стоїть автобус, біля нього дві жіночкі перебирають гриби а решта носить все що назбирали до них, ті відбирають їстівний на їх погляд до кулька власника, а решту під автобуса. Власник частину відає як % і біжить далі збирати . Чернігівська губернія 2000-ні роки, а ви кажете . Бачив на власні очі і не один був, з тих пір що підозріле або незнайоме не чипаю .
Не отчаивайтесь. Я всегда беру больше маленьких маслят. Да, потом два дня чищу. Но зимой с умилением наблюдаю как семья их с удовольствием гоняет по тарелкам и наминает, при этом не забывая нахваливать папу за его терпение и труд. А маленькие караси - самые сладкие....
знаю я тих бабів. вони потім оті гриби позбирали та пішли спродали бо то усі їстівні були. втакий не хитрий спосіб за дві-три години вони назбирують до пяти цебер грибів