беріть лякричну...в розтку ввечері тицьнув, ранком осідлав і на день -два хватить... доброго вечора, чи мо вже ночі кнопарі!
йди гепнись ще раз об дуба довбешкою якщо ти такий дурень. а те що бюджет недоотримає грошів і пенсійонери, бюджетники та тіж самі халамидники як дід Кастиль які чавунку охораняютьбудуть сидіти без грошів. а якщо в них небуде грошів то і в тебе теж небуде бо небуде чим тобі за ремонти сплатити. отже і ти будеш буй смоктати як ведмедик ляпу довгими зимовими вечорами. отакоєот
Діду,буджетники сидять в бульботєці,кажуть шо на суспільство їм того ну нас..ти бо підєра невибрали,відносно мене то я працюю в виробничому підрозділі а ведмеді,смоктати,ляпи то це до запорєбріків
дідо ви ж пензію маєте? ну а незабаром її небуде. от і всьо. тож і надалі дякуйте дякулі за те що збавив вас від бариги та від пензії
Ну нетреба мене лякати,куплю отаку машинку і буду біля сінагоги сигаретами барижити,добре шо ніша звільнилась https://www.googleadservices.com/pa...hUKEwj5nfqUjqnlAhVjpYsKHTLFC4sQ9aACCDg&adurl=
Добраніч добрим людям А дідорі Карасінові нехай насниться не бульботєка а гектари тютюну які він сапає
Ви ж місцевий, все знаєте....а я, так, декілька років пропрацював в компаніі, яка займалося постачанням сировини для табачок у нас в краіні. На Прилуцьку теж до речі...Правда, було це до війни, але не думаю що якість сировини зараз змінилася на краще....
в 70-80р тютюн вирощували на Тернопільщині...де зараз вирощують навіть не знаю...а було б цікаво дізнатись
та фігня тих відрахувань від Прилук...всього лиш на 3 місці в Україні були а Моріс взагалі на 5му місці...а скоро і решта змотає вудочки...подумаєш..зебіл своєю сракою закриє діру в бюджеті...