та не доводбье нічого діду Кастилю. в нього сам барига особисто з кишені гроші викрав поки дід гав ловив. але то дуже сікрєтна інформація і дід нічого не розкаже бо і сам незнає що, де коли та як то воно сталось
Не,те що пхають скірь цю новину, то пхають. Це якраз показує, що далі буде гірше. Це гроші та статус держави на міжнародному рівні. І от ще. Що я ж таки живу недалечко, і купа друзів і знайомих працювала там і працюють поки що. Розмови ж по місту ходять. В мене тітка там живе, за парканом був стадіон табачкі, це зараз там стоянка для фур. А скільки, як малим був, ганяв в футбол на тому стадіку, та і просто там тусувався, скільки кіл навколо поля накрутив на братових "Карпатах", бо на вулиці мене малого не пускали) А скільки лазили в склади в хованки бавитись)))
Шабат шалом, міцного здоров`я. З цигарками холєра таки прийдеться щось думати, бо як будуть по 100 грн за пачку -то фігня повна.
Сам міркую над самосадом бо кинути якось не виходить . Гарно погода на вулиці справжня осінь, така як має бути.
А шо там міркувать? В інеті кіло табаку, вже порізаного: 200-350грн, в залежності від якості і сорту. Блок гільз - 50-60 грн від якості. Машинка - 70 грн. Продають ароматизатори: кемел, парламент. мальборо і тд. З весни перейшов на табак. Пачка мені виходить десь 9,40грн. Купив кіло табаку+3 блоки гільз+машинку(разово) - мені на 3 місяці хватає. Рахуйте самі....
Що як виглядає і скільки коштує, я в інтернеті подивився-прикольно. Розкажіть будь ласка як воно на практиці-той табак пахне як самокрутка, що покійний дід крутив з газети? Чи дійсно прикольні оті ароматизатори? На скільки гірше/краще від покупних цигарок? Дякую.
Пройшов кашель курця, зовсім. Не захлинаюсь зранку мокротами. Але тільки день покурив камел - вже на ранок відновлюється на пів дня. Так, пахне не дуже. Ароматизатори допомагають, більше курцеві ніж оточуючим. Сорт Берклі - міцніший і пахучіший. Беріть Вірджінія голд або Вірджінія. Ароматизатори купляв по 100грн за пузирька, котрого хватає десь на 1.3кг табаку.
Тут саме слушний час запустить в гаражі виробництво сигарет,і отримувать надприбутки,тільки треба добрий план,діда Карасіна в компанію неберем бо не вміє хранить комєрчєську тайну
То тке. При останніх совітах казали, що забагато п"ємо, при пйотрові - що забагато їмо, тепер - що забагато куримо. Пережили тих, переживемо і цих, як росу на сонці.
101% нехай хоч по 300 грн будуть. може нарід одумаеться травити себе за свої ж кровні а не меньш хуже отрують навколо себе всих непричетних. я тіки за! най по 500 буде пачка вонючих сосок. це поперше! а по друге : він все вишмалить , не встигатимете крутити нові)))) а цю гидоту по 1000грн най продають. нічого травити людей. а за самогоні гапарати взгагалі в шахти уранові відправлял! за наливайки та контрабас усієї отрути- страта де впіймали - за ноги та на обочину. Шалом банді. не зважаючи на вихідні працюємо в поті лиця. і завтра теж . ну як завжди без вихідних - проте потім добре дзеленчить і в кишені і на душі)) а поки можна із комфортом попоїсти сиров,ялене мнесечко)))
Ти дивись. Такі да секта страшна. То Ви ото шановний добродію, бажаете доброго дядька Юнкерса у шахту запроторити? Заробив, дякую.