Вітаюся, товариство. Вчора знайшли біля нас отаку красу. Що цікаво, в тому місці, де сто раз був. Там такого добра... Бонба, як місцева копарська достопрімечательность, + сам знаходив совецкі 45-мм, певно, цілий штабель. Не чіпав.
Вітаю, шановні. Ото підірвався о 6-й, з’їздив туди-сюди, завіз хінку в перукарню, прошвендівся дві години. Каже привези дочку хай їй розкажуть, як правильно красити коси… оце щойно приперся додоми… Тепер в хаті дві яскравих зачіски, і майже дохлий я
ну що усі готові? тепер супружні обовязки мало того що по довідці так ще і зареєструвати тре з підтвердженням. наголосували зебіли. зате не порох. так зубожілі, га?
Когда "Одаренный" токарь дает сильно большую подачу,то есть снимает за один проход сильно толстый слой, Тогда получается такая стружка.
Хлопці підтримайте питицію на мудозвона соловїного помету: https://www.change.org/p/italiani-n...ebbels-per-ottenere-la-cittadinanza-in-italia
Добрий Вечір, панове! Була сьогодні війна в мене в хаті. І з чого все почалося... Всього-навсього сказав дружині: "Так... пити я кинув, палити я кинув... тепер пора і про тебе подумати...".