Підстави для такого сурйозного звинувачення є,чи тако діду щоб аби молоти пальцями по клаві,я більш схильний до думки шо у вашмосць прогресує деформація особистості в звязку з обмеженим спілкуванням,бульботєка-дома-пяні сантєхніки(ваша особа теж з ними),ну ще гамазин для придбання цигарок та пива на похмілля,приблизно так
бачу в вас дідо в тому лікуванні великий досвід. мать по декілько разів на рік лягаєте туди підлікуватись
Та ні,досвід в доставці пацієнтів таки є,якщо треба то майже бєсплатно вашу пєрсону переміщу до "веселого" закладу
дарма ви так - і так панприпизенд кажуть шо там за власним бажанням та за гроші , а тепер будуть казати шо ще й як на курорті
дааа ... тоді не одягались і до школи не треба було ходить , не то шо січяс . а от цікаво - з якого класу вводять обов'язкову мову яврейську і чи вона в зенео буде входити ?
діду та лікуйтесь там самі, вам там подобаєтся, вас там усі знають, ви там теж усіх знаєте. є з ким теорію змови обговорити та розвити. тож заспокойтесь ніхто в вас ваше місце невідбере
Якої змови?? Бачу у вашмосць шось не того,чи може нема бажання зайнятись суспільнокорисною працею,що цілий день бєлєбєрду в мою сторону постите,діду їдьте на свіже повітря за місто бо дійсно доведеться лікувати психічні розлади
та в мене усе добре, не переймайтесь. та і нежу я в вас ваше місце відібрати. а що до свіжого повітря то не піду, я ліпше відпочивати ляжу бо на відміну від вас я працював на благо мого куркульского господарстав
на благо якого суспільства? того яке зелену шльому обрало? нєє. був би Порох попрацював але не зараз. тож дідо працюйте ви, вам це личить