то просто чудово. то тепер я знатиму кому буду вітправляти безкоштовно, тобто даром© кошеняток, замість того щоб саджати їх під лопатку.
Я згадую один випадок зі сміхом,коли кішка залізла народжувати у гараж,вперлася у коробок з порожніми банками й там наплодила.Я давай шукати де воно пищить,глядь туди,а малі попровалювалися у банки.Отака була консервація
Пiзно! Був залп вiдповiдь. Страшенно воняло "щамi" та горiлою "ватою". Але ж i страшний "руський дух". Не поминайте лихом..........
В бабусі була краща історія . Було це в осінньо-зимовий період . Кіт мать замерз і поліз в піч грітися , піч в той момент не топилася , але мать була тепліша ніж навколишнє середовище , і заліз він туди далі у дим ходи . Ото бабуся кота не бачила і наклала дров і запалила . Дрова почали розгорятися , кіт мать дременув далі по димходам і перекрив тягу . Дим попер на хату і почав кричати кіт . То довелося бабусі розбивати пічку де йдуть ходи щоб випустити кота , бо дрова вже добре розгорілися і витягувати чи тушити їх було ніяк . З дірки вискочив кіт увесь в сажі і чимдух чкурнув на вулицю . Бідолаха кіт цілий тиждень жив в сараї , до хати його не пускали поки не відмився від сажі .
оце згадав про піч та сажу. в моєї колишньої була тітка а у тої тітки було онуки. то один був дуже великим бешкетником та постійно кепковав з баби. то якось він підсовітував бабі щоб ото не мучиться з сажою вкинути у піч петарду. каже. а ми вдома теж так робимо і добре. тілько сажу з самої пічі вибрати і все© ну то баба і послухала. то він і вкинув бабі у піч петарду. та мабуть спеціяльно обрав саму моцну бо і конфорки позлітали і груба репнула і уся хата була в сажі. ото сміху тоді було. як баба то розповідала та потім і піч мазала і хату прибирала.
Е ні в мене бабуся була ( царство їй небесне ) запальна то я за такі витівки і кієм по дупі хутко скурав би . Характер мала огого - на жіночках асвабадітелєй в 1939р рвала свої речі , які забиралися асвабадітєлями в колгосп ( нащо в колгоспі жіночий одяг , не можу навіть здогадатися ) але носили їх жіночки .
Лiкар каже що е ще надiя врятуватись вiд отих токсинiв... Допоможе САЛО! Оскiльки ,Ви НЕЙТРАЛ7 винуватець-то висилайте. Можна кабанця живцем, я знаете свiже люблю! Буду вiдкушувати потроху... Поспiшiть. З повагою!
Жену я оце недавно своїх рабів в село клаптик землі сапати. Все чинно-благородно: я у вишиванці, раби в хомуті, їду на возі Хатикву насвистую. Бачу бандерівські карателі эпелептічєскіх донбасівських старушек гвалтують. Розклали уздовж дороги і гвалтують, аж пара валить. Зупиняюся. Погода то, між нами так, - погань! Холодна погода, як би не простудилися хлопці. "Здоровенькі були - говорю - "хлопчики! Як справи? Чи не бажаєте горілки з салом? Недорого продам". "Привіт" - кажуть - "Дуже файно. Чому й ні? З задоволенням. якщо не дорого. Сам як i куди"? "Ото" - відповідаю - "рабів нових обкатую, Слава Україні"! Пострибали вони, значить, у відповідь, та і кажут - "Ти б, пане, рабів то своїх теє апгрейдив чи що, а то випишут ти адміністративного штрафа". "За що" - дивуюся - "штрафа"? "А ти сі придиви уважніше. Вони у тебе, ж, рюськоязикі? Бураки сапати вони ше сє сгодят, а як захочеш на них до Києва провезтися, так тебе на першому ж КПП і зупинять і відберут грубі гроші. Ти давай тоє, лишай їх тої язикости. Загалом, відчикрижив я москалям їх погані рюські язики. Дай Бог вам, хлопчики, здоров'я! Навчили уму-розуму. А то так понавиписуют тих штрахвів, тре буде нових рабів знову на органи продавати, аби при своїм лишитися. Ми ж те... законів сильно не знаємо, в гімназіях сі не вчили. Ми все більше Держдєпу продавалися, та зіги кидали по Карпатах. Не у тємі ми зовсім. Та тре правду сказати, не на високому рівні у нас в Україні ще інформативна робота з насєлєнієм. Як штрахвувати, так вони тут як тут, а як роз'яснити права, так то - нє.
та звісно що експеремент. хочуть привчити собак їсти ягєль бо мНесо кацапи самі будуть жерти та ковбаси з риблячих тельбухів.
кацапи реклямують що то буде дуже смачна та корисна для здоровля ковбаса. а ще вони тюлєнів жерти будуть. щоб харчів усім вистачило бо незабаром там тілько ягєль та кора осикова залишиться.