2 зрощених тіла називаються сіамські близьнюки...були невдахи алкоголіки і веселі старички...їх зростили...веселі старички віддорглись(покинули тему)
я в отую тему для стрих печориць і не заходив, молодий я ще щоб по темам таким ходити. та і вам не раджу бо там доброму не навчать
сміх сміхом але так і було в нас на ринку. пішов купити сметани та сиру підснідав, потім ковбаси та шінки то вже і під обідав. і кожна ледь не за руки хвата та тягне ось скуштуй в мене в мене найдобріша сметана а сир такий що ти і в житі не куштував, з ковбасою теж саме
Влітку робив базар на Привозі-черешня «попробувать 2 грн» і це не в одного продавана тке було. Тьху, жлоби.
бо справжні перекупки перевелись. раніш йдеш на ринок з задоволенням, і скупишся і пожартуєш і поснідаєш і усі задоволені. а зараз? тьху на них усіх. стоять злі, незадоволені а дивляця так що це я їм винен а не гроші приніс. нема коротше того задоволення від базарювання, нема
ну то ви ще молодий...а там збирались "веселі старички" но молоді духом ...і нам з анканавтами нє па путі
дід Костиль свою світлину виставив та хоче усіх в оману ввести та на мене капості казати а потім пляче та ображаєтся коли його ганяють усюди
Нічого,ми це вже проходили,з рейками разом і виконавці пропаж зникають та любітєлі поруліть лєктричками перевіряють на собі вироби моделі 1895 року