https://scontent.fiev3-1.fna.fbcdn....=ee008bd9b5a3ec6b93f68251544a84f4&oe=5E32A620 А-а-а-а!!! Такого не буває!!! Дайте мені револьвера.
О, починається, далі підуть питання чому курс обміну такий. Щоб Ви собі розуміли-в мене кунсерви з необмеженим терміном придатності і відповідають стандартам якості УкрСепро та ISO 9001. Ні, так ні, міняйте самі свої лямпи на бульбу.
багато чого розумію у тих кунсервах. і іще я розумію що якщоб вони були не протерміновані то хріна б ви їх міняли. а лямпи на бульбу я міняти не буду, я ліпше бульбу силою відберу а заразом і іще щось
Взагалі то ні, але як у Вас є що вигідно загнати на випадок каліпсісу, то ми можемо розігнати такі чутки за невеликий %.
Теж цікавить. Думаю подарованій копейці нове життя наподарувать зимою. Нема там первої передачі плюс заводиться тіко з букса і мабуть масло жре.
Був перегрів, вздибило кришку, полірнули. Замінили 4 клапани, бо були поставлені раком. Сухарі ставили на місце зубилом....... Це ще батьку десь ремонтували. Ну а як влізли .....то поміняв радіатор, помпу і всі патрубки.... Все працює як часи. Тяга зьявилась....