а ми що вже на ти? щось не пригадую де ми могли пересіктись , ну то добре, спишимо на погане виховання та незосереджиність. так от якщо уважно читати про що ми розмовляли то розумна людина зрозуміє що мова йдется про сябрів які лютують та заважають вести невеличкий гешефт. тож перед тим як двинути предяву треба уважно прочитати про що мова. ще питання, зауваження, побажання?
Я тобі відповім..я прикордонник з 1994 року.спробував би ти " домовитись" зі мною або вплинути на мене через родину..з пагранічніками роби що хочеш хоч мужелозствуй
Попрощаюсь наперед, камради, бо може опять улечу в бан непонятно наскільки через того малолітнього модератора))) Якщо шо, то я вас всіх поважаю, панове і мені вас не вистачатиме.
Домовились) Обідно буде одне, зза хама і по суті порожнього місця, який давно не повинен в нас займати посаду модератора, чалитись)
Неприймайте все за чисту монету,вчіться трохи бачити троляків які спеціально хочуть Вас вивести з себе.
Йой. Уява в мене звичайна, як засинаю, то уявляю собі гарну цицькату молодицю яка витяга з печі свежеспечанну хлибину, ставить на стіл нахиляеться а там цицяки коливаюится, і погляд не відведеш. От такий я збочинець. А Вам велерьянку треба пити.
Та на троляків я і не зважаю. А то ж сам модератор хамить і наче так і треба. Причому, то і не його розділ, і аби ж то було тільки мені одному. Ще аби людина була як людина, а то ж... Всі ми знаємо про себе, шо воно таке. Дуже не люблю такого.
А оце зря. Товариство тут гарне. Наче нікого стусанами не гнали. Якщо вразливий та обідчивий. То почекайте пана Бека. Він відробляє нараз.