Самі дорогі пмовські це залишки луганських,а основна маса імпорт меско,фортовські це можна сказать ширпотреб які дорожчі за тіж меско
Вчора був у лісі на розвідку, грибів геть не має зато відпочили і збив оскому. В моїй місцевості ще зарано для грибів .
Я Вам сьгодніж накидаю фото людей з грибами з Вашої локації. Готуйтесь. Я вже бачив, слину пустив, бо можу тільки дивитись та купувать. Чортові меніски не дають навіть до магазу сходить лишній раз.
дісяй мєшкає в німецком дому https://www.google.com.ua/maps/@50....UQEH4dRnwUW_v6j-OIWg!2e0!7i13312!8i6656?hl=ru
До Димера далеко і то було вчора, сьогодні у столиці був, біля героїв Дніпра. Погода казкова, але завтра на працю .
Приїхав з лісу. Нема грибів. Від Чернігова до Славутича, далі на Неданчічі і до кордону з Білорусією. Перепливли на острови. Теж пусто. Не скажу, що суха земля, волога, ні комарів та крилатої мошкарні. Це плюс. Порушили кордон, побули на теріторії білорусів. Теж самє Фотозвіт нижче.
Оце і весь "улов" за пів дня. Зате в лісі тихо, і файно. Красиво. Але то добре, шо погранців білоруських не було, ото був би клопіт...
Доброго.Камрад а там за Новоархангельськом ще кращій лісок есть. От там ходити не переходити.))) І да на кургани соватись з МД не можно. Це археологічна спадщина. За таке мона отримати по сраці не тільки від органів а і від таких копарів як я. Ходіть по полях по городах тільки в господарів дозволу питайте. І да хто Ви і звідки, а то якось пропустив як Ви у клуні взялись?
так мо канал якийсь наладимо, будемо туди щось переправляти та сюдт здки теж щось, картоплю наприкляд
Та ні, той напрямок глухий. Прикордонники в них дуже серьозні і на контакт не йдуть. Нашіх рибалок, хто до них бува забрів, хапають і везуть у штаб. Вертають тільки через три дні, такий порядок, хоча наші при документах на човен і пашпорти при собі завжди мають. Давно помічав. По воді на човнику йдемо, з нашого боку берег забитий, ніде стати. У білорусів, пусто. Нікого на березі, під берегом, за берегом - пусто, жодної живою людини.. Чого так, не знаю.