я думаю що ці питання вирішить дуплет з ружбайки з зарядом солі,перцю в місце нижче спини вилучатєлю,ну і контрольний тудиж вилами,ото діду вашмосць стане харашо і красива після таких процедурок
ніц з того не вийде бо дупельтівку та інше вилучемо у першу чергу. бо то речі небезпечг=ні і їх ліпше забрати та тримати у надійних руках
Якщо шо, то не я був, і взагалі дівчинка з блакитним волоссям з парафії пана Бека. До речі що там пан Бек, скоро вже на волю?
Вітання шановному панству!Шось я довго незабігав,інтернет ламався,та і зараз якісь з ним непонятки,постійно вилітає... +17С ,іти рубать дрова...
Я ото зараз комусь по руках врубаю. Свято сьогодні велике. Неможна рубати. А якщо край треба то жінка най пїде рубати. Козакам сьогодні неможна.
До завтра напевно пан Художник не замерзне,краще з кумом дві по 0.5 під сало та шашлик приговорити,сюрпу зварити
Зараз до погріба сходю. Винця націдю, оселедчика з білого амура витягну. Та і перехилю стаканчика за хлопців що зараз на нолях. Другого за Вас усіх. А третього...за всіх козаків що життя поклали. Мо тоді заспіваемо.
-На здоровя Вам!А я тільки вчора 30 л виноградного червоного поставив грать,такшо будемо пробувать десь через місяць...
за 2 години з Глока можна напуляти 200 патронів (12грн.патрон) на 100 баксів...ну так собі... а патрон ПМ по 18 грн