Доброго ранку Кому вязанку хмизу https://auction.violity.com/1020127...m-izhevsk-klejma-50sht&utm_campaign=12 850uah
Доброго Всім Здоровя, панове! З Святом! ... Бачу що в темі є хлопці, які можуть проживати не далеко від мене... Прикинув де міг би з ними зустрітися, і походити з металлошукачами... Враховував стан шляхів, і час за який доїду... І щоб місце було цікаве. Найбільше підходить ліс по трасі Е50, на схід від районного центру Новоархангельськ. Головне що траса Е50 у відмінному стані (без ям). Прямо з Кіровограда, до лісу, легенько можна доїхать за півтори години. Зверніть увагу на скупчення скіфських курганів у цьому районі. Можна гуртом допрацювати, і трошки маштабніше зустрітися в наступному році.
мо ліпше вже десь за гайвороном, га? ну щоб запхатись біс зна куди. наче ближче місць немає. та і по курганах копати то моветон
Вітаю шановне товариство кнопкодавів та шукачів! З ранку тепло, соняшно та приємно! На ваш рсуд заміщую хвотку правильного пива та правильної відкривачки А отак горобина в нас обродила
Діду,вашмосць вибирає місце де йому ближче додому,а народ живе по всій території держави,я от прикинув туди їхать мені 250-300 км,далеко
Добрий ранок! А скажіть, пане, скільки коштує у тирі постріляти? Чогось дочка каже, що дешевше собі ак купити
Від пана Бека вам подарунок приїздіть забирайте, а в мене нічого немає, пан Художник вам пісню в ночі заспіває.