ось вата в останій час пре як ті гриби після дощу https://reibert.info/threads/noggano-muzyka.1143633/
я знав що вам сподобається. оце сиджу міркую чи протроллити того поціновувача кацапського кіна про вАйну чи поки не чипати
ми на фірмі що торгує ламінованим ДСП і т.і. беремо для всяких таких робіт, у них ідуть в пачці верх-низ звичайне шліфоване, незадорого. У вас теж треба на таких глянуть.
а по ваших дорогах можна так далеко доїхати? Влад он єхиднічав шо ми 80км дві з половиною години чиргикали.
так і зробив. подивимось на реакцію З.І. дідо! тілько не бєндерівську а бАндерівську. я розумію що молдова поблизу від вас та не дає вам спокійно їсти та спати
То я майже там, прикордонний пост. Далі володіння панів Художника, Бека, Топаза. Бува набіги туда свершаю, рейди різні.
ну майже не означає що там. а набіги то добре, то по фень шую кошерному. треба тих куркулів черкаських добряче трусити
Угу то Ви в пана Бека горіще не бачили.... А до пана Топаза я навіть по ночі стараюсь не підкатуватись близько.
ну то давайте якось зберемось купи,. ще оно Саню покличемо бо в нього гарба велика та і зробимо ревізію поки вони десь будуть швендяти. обіцяю усе поділити по братськи
Привітався. На дворі маєже літо, наповзався пів дня по чагарниках, зібрав чуть опеньок. Байдикую, але треба пербрати, помити. Йду обідать борщик з часничком, оселедець під шубою , 50 пить не буду, хіба шклянку кагору
Та да, всі разом вже третій рік їдете, а вусатий то взагалі скоро 15 років буде як відкрива мені скіфов кіровоградщини. Нема віри нікому. Добре що я не вживаю. Насварив би. А так ото поки що лагідно.
ну так а чого ви шлях не перекрили коли ми повзь вас у 15 році їхали, торговиця тож поряд з вами. а вусатий то хто бо я багатьох вусатих знаю та і сам вуса ношу, бо як то кажуть борщ без мнєса то є зупа-хлоп без вуса то є дупа
ото підпеньки мої бачили ? скільки горіхів принесли , якісь курві діти повипилювали горіхи ... от народ аби лиш собі добре було ...