як казав Бек (але то не наший Бек а той шо в кіні разом з Паркером ділив окуляри ) в кіні про чілавєка павука :" Все наше життя - ілюзія ..."
Всій чесній громаді привіт з далєкої санаторії.Пан К% вже вийшли з цюпи.Мать там холодно.голодно бульо.В санаторії добре.але домів краще..Хочу отут запитати.яка курва використала мій логотип в отій сраній *клюні*.Всі відсотки.що збирав пан К%.тепер належать мені.
Напевно жареним запахло, ідехто рішив стрєлки перевести. Доброго ранку . Щось підняло зарано. Буду по тихоньку на коп збиратись, а там і грибочки - може.
Доброго ранку! Грибів нема, риби нема, обіцяного сонечка нема. Вітер, пилюка та опавше листя. Сьогодні за розкладом гості та шашлик.
Доброго ранку! Замість повалятись в ліжку вже працюю, чекаю доки боржники зявляться щоб роботу здати. Люди пішли не дуж, як роби то по скорше як платить то в нас нема часу приїхать,графік і тд, от і кажу що за нерви тре молоко давати
Так опалубку и из ДСП самого простого(черного) можно сделать. В магазине может быть не кондиция,на пример царапина или отколотый край, или еще какое то механическое повреждение,такие листы продают с большой скидкой. А вам в опалубке царапина на листе не важна.
Пам"ятаю як їх монтували та перший раз включили. А в літку, коли було дуже жарко та вітер від Березняків, то дрібний водяний пил добре охолоджував!
Продовжу Ваш пост: доляра по вісім нема, 4000 долярів зарплатні нема, війна є, кебап є, зебіли є і т.д.
Доброго ранку усім добрим людям (опріч зебілів)! Соняшно, тепло - золота осінь. Вчора наробився як дикий - було 90 дітлахів з воєнізованих класів різних шкіл - набігався та наковтався порохового диму до несхочу. Сьогодні бикую, тобто байдикую - оце тіки плов уготую та буде файрант. Був на виборах - маю надію, що пісьори тим разом не виграють.