Привітався з усіма суботнього ранку, на вулиці як і учора +7 похмуро, ранкова кава і до справ. Гарного всім дня.
І Вам дякую. Чесно описали ставлення до всіх. Не здивований. Сам таким був. Вважав людьми тільки тих, хто пройшов через те саме горнило, що і я. Можу чесно запхати все, що робив для арміїї за 5 років собі в дупу. Теж не здивований. Бо ніхто з тих, кому допомагав, вже на гражданці зустрічатись та знайомитись не хоче. Використали і викинули. Теж дякую.
Доброго дня Погода гут,поїду на дачу,трохи попрацюю,а потім сусідські городи перевірю на наявність артефактів Проспиться концерватор нехай політінформацію проведе,на основі картинок та гівноізрєчєній пєдєрових ботів,щоб тут побільше після цього срачу та гризні між людьми було
Капец! Це називаеться контрольний постріл. Мене вже мої дівчата затретировали. Гайда у ліс по гриби, гайда по опеньки. Кажу суша страшна була. Нема грибів. І от воно що робиться....
їдем з дружиною на мапєдкє , купуемо усьо потрібне , вона додому а я на тєжку працю пішачком ... ого , у Вас ціла купа . ми осьо весь ліс згацали ...
В лісі суша, досить волого у ярах та ровах, про та і там пусто. Натрапив на старій вирубці яка заросла хмизом, іванчаєм.