так тре відкривати полювання та шавурмячну. а ще кожухи та шепки шити та за грубі гроші торгувати, але подалі від шавурмячної щоб недопетрали з цього вона. от такий стартпа
В нас кришу в деяких хвермерів зірвало,ставки повністю перевели на раки,риби ніц всю вичавили,позаторік було дуже цікаво,загаялись з камрадом на полі,а вертатись треба було до машини через греблю,добре що ввімкнув хвонарика,підходимо а гребля ворушиться,вийшло що з одного ставка в інший йшла міграція раків,чесно признаюсь взяли по відрі
Попавши на тку міграцію, я б навіть з пустими руками, а відро раків додому би приніс. А от якби пан Дітріх застав тке неподобство-навіть важко уявити. Доброго дня шановному панству. З рибним днем будьте здорові. Бачу всі затаілись, готуються до чогось, а в мене нема не стрічок, ні чим їх набивати, не городика щоб маслом полити, вирішив по приколу повісити оголошення про продаж жужі, а вона взяла тай продалась. Тож щойно з того дурнуватого сервісного центру, в якому база вічно не працює.
Лежать купами на горищі шкури, вже виченені: овечі-22шт; боброві-6шт; ондатри-невім; видрячі-7шт. Все мертвим грузом. Колись батько хотів пошити тулуби - не сталося. Бо потрібно ще знайти умільця а ті зряджають за пошив як за норкову шубу. Батько хотів продавати шкури ондатри - ага.... Я питав: вичінка однієї коштувала 80грн(5років тому) а продавани на базарі купували по 20грн...... Тому все і лежить. Прийде час буду мокасіни шить.
значится так панове. припиняйте дражнитись раками. бо переведу усіх на тариф святковий, тобто у тричи підвищу ставку на мої чесні, братні відсоточки. отакоєот
Не лайтесь, будьласочка. Ми будемо дражнитись танками: http://bbc-ccnn.com/hloptsi-v-lisah...5aCr4Z9Jtn3u_fYft5nMClSxxOfSzQREMrHKEsNrn8jMs
Это началось с момента публикации рассказа Евгения Васильевича Максимова в газете «Правда» от 23 февраля 1971 года и продолжается до сих пор, но самих танкистов среди погибших и пропавших без вести в 1941 году не числится, а танк находят и находят в разных местах. Советская пропаганда. Сейча снимают по этой истории кинему "Сталь".
Привітався! По статті лист танкіст написав 25 жовтня 1941. А на фото "Валентайн". Їх тоді іще в СРСР не було.