Доброго дня Зробив добрий гешефт,зателефонував губителю свинячих душ,і він доставив мені додому сала та мняса,зекономив я на поїздці на ринок 15 км,та знижка постійному клієнту 25 грн
Економія не завжди економна. Це не до Вашого випадку відноситься, просто нагадали історію. Кілька років тому сусід в бабциному селі вирішив зекономити на совокупленії своєї корівки з бугаєм. Він там чи сторожував, чи чергував, не знаю. Ввечері, коли на фермі вже нікого не було, жінка привела корівку, а сусід пішов вивів бугая. Не знаю подробиць скотинячих відносин, але сусід на довго заліг в травматологію) Зекономив, називається)
Доброго Всім здоровя! А все-таки круто панове, що в Приході Св.Буратіно причащають березовим соком! Березовий сік лікує ревматизм, цингу, заживляє довго не заживаючі рани, зніма анемію після поранень, лікує ангіну... А відносно того, що в колишніх прапорщиків є цікаві речі, особливо в тих що працювали на складах... то дісно є в них речі які можуть пригодитися нам на копі. Днів через 10, зроблю покупку у такого прапорщика, і покажу в темі що купив. Раніше не можу - планова економіка, панове.
рибаки ловили рибу, а спіймали рака, цілий день вони шукал, де у рака срака.. женіть мені цукерки, добру чарку горілки та шматок сала за мій гарний та красивий віршик