та отож. без танамиду нема діла. чекай рік, потім ломом та кувалдою махай, один клопіт коротше. а так впхнув танамид, підпалив гнот і за три хвилини загорнув ямку. отакоєот. а ви кажете
Просто зима була, а так той бравий воїн обов`язково би зап здячив і її . Кіт одразу це второпав і після крутого піке швиденько так накивав лапками.
Підкіньте дровець: О переносе офиса президента Украины в пгт Золотое, Луганской области. https://petition.president.gov.ua/petition/75702
от в томуто уся і проблема. колись давно, ще перед совєтами танамид можна було купити у лавці і нічого жахливого не відбувалось, але коли прийшли совєти то вони сцяли як зараз зебіл що проти них буде збройний спротив. і він таки був попри усі їхні заборони
постановочне відео: 1) де ви бачили таку купу мишей в кімнаті? 2) миші натреновані лізти в бутель з кормом 3) при появі людини дикі миші метались би в тому бутлю мов скажені...а вони спокійно собі сидять - ручні!
Парашенка лічна накачал чемта канфєти, талпа азвєрєла і с‘єсла Юзіка пряма на майданє. Вангую сюжет зливного бачка)
То кріси. Колись приїхав до бабусі взимку, привіз їжу та медицину. Бабця попросила покормити курей та яйця зібрати. Курей покормив а от яєць вже не було. Сталася навала пацюків від сусідів, в них худоба була та суіні. І ті кріси почали на мене плигати в курнику з під стелі. Отже за деь вбив з воздушки 76 штук. З однієї точки з вікна, навпроти курника. Були геть дикі та голодні. В тещі ловушка є для кріс, зроблена з 200л діжки. Кріс там бачив і не раз. Ніхто не плигав, коли я заглядав. Плигали, коли чули, що поряд нікого нема.
фігассє клондайк....я малим полював на крис...якщо за день завалиш 1-2 то була несказанна радість...полювали компаніями 3-5 чоловік з луками...криса живуча і може бігди/повзти пробита до десятка стріл...
а потім смажили їхнє мнєсо на вогнищі та співали воєні пісні? а з хутра що пошили? це також і до пана Моранно питання теж
То біда була. Кури голодні, яйця потирені, ще й нори до льоху прокопали і стали там хазяйнувать. Травив та стріляв десь 3 місяці, наїздами. Балки дубові навіть в льосі погризли.
Привітався з усіма, вже давно працюю, з ранку було+7 і похмуро. Кава була ще до світанку і смачна, всім гарного дня.