Привітався з усіма котодня, трохі занят був і ледь все дочитав. З ранку вдома було -4 і соняшно, всім гарного дня.
Поки ми з вами отут теревенимо, пєнсіонери не получають пєнсію, солдати - патрони. (с) А у Вас танк (?) копають із ставка. Щоправда, справу роблять повні непрофесіонали, то їх кинуть, і залізяку відберуть. Буває. Можливо, вдасться хоч фото побачити.
Знайшов роботу, для Ваших рабів. Робота не бий лежачого. Травички підкосить, зібрать і пану К% допомогти підлатать плетінь навколо клуні. Рабів гнать осюди:
Сьогодні сорока на хвості принесла, що Ляшко йде на вибори мера. А в мене там сестра, хресники, племінники і дід, та ще купа родичів. Ну все, жопа Чернігову
Це перше, про що я подумав, коли мені розказали про плани Олега Валерійовича. Бо в депутати вже вибрала "громада" Чернігова від ЗЕ якогось хлопчика та Семінського, який друг і партнер йпнутого на всю голову Шуфрича. Але мушу визнати, що жителі, які при пам'яті і розуму трохи мають, підтримують діючого мера.
Та воно губернії мо' і ні (не подумайте, шо я за зандеприводного))) воно ж вже було, а коли ще ті вибори) А ондечкі Прилукам підбирається пісець. Воно роботи й так толком нема, а ще сігаретка згортає виробництво, лишається виробництво самих фільтрів. Біржа вже он чекає ажіотажу через масове скорочення. Хтось зробив це разом)
А Ольга Михайлівна куди дивиться? Така дивна жіночка, багато чув, не знайомий особисто, але чимось мені Штепу нагадує. Ну то таке... З сігареткою понятно і пожарка на Ладан дише , шо там з заводом Белкозін?
слабаки!!! от кацапи знімають кота, так знімають...і бутилкою на шнурку жбурляють , і дерево на ВЛ зрубали і кинули , і кіт під напругу попав ....оце я розумію операція по спасінню!
Вітаюся, товариство. Сьогодні було -3 зранку, все біле в дворі було, коли в 7 покурити виходив. Кіт сьогодні здивував. Вирішив на вечір запиляти смакоття - гарячу картоплю в однострої з мороженим салом, вона доварюється, а я, значить, відрізав шмат сала і тільки хотів його нашаткувати, як дзвонить телефон. Та меньше хвилини посидів поговорив (бо телефон на зарядці), вертаюсь, а кіт на підлозі лиже сало сидить. Шо ж ти, котусику, кажу, нищиш стратегічні запаси??? А він за шмат і тікати))) Причому сала він і не їсть, та і не голодний був, поїв ще й потішив курячою печінкою. Певно, відчуває тваринка, що зима на носі, готується) А так, є навіть привід чарку перехилити. Бо воно ото 90% з тих, хто носить футболкі з портретом Че, навіть не знають хто це)