На барахолку сходив не зря.Купив румунську медальку за другу балканську компанию,ще видому пид назвою-Дыхание земли.Трохи подуставша,и без винка з верху,але и цина адекватна-120гр.
5 годин пробігся по горах. На найцікавіших місцях лежить сніг до 10 см. Аська змогла витягнути тільки гнилий підшоломник та сокиру (напевне треба було брати Клона). А на вільних від снігу місцях вже все вибито - всього кілька гільз і патрон ППШ. Правда знайшов один старий окоп, який не бачив раніше в густих зарослях ожини, сигнал показують що метал в ньому є - буде нагода десь перевірити, бо недалеко, не більше години ходу.
Я на клона повiсив замiсть 12вольтового камулятора 15вольтовий вiд нубука, -чуйка майже в два рази стала краще!
Може і так, але щось мені не віриться, бо як-би відав. що я зараз роблю то вже вікнами влазив. Читайе попередню відповідь - як на разі т-и-ш-а!!!
Так з вашоi школи й розпочнемо. Колхозник нейтронную бомбу нашёл в школу однажды он с нею пришёл тихо смеётся зав гороно школа стоит, а в ней никаво!
У мене теж така е,навіть з рідною стрічкою.Доречи,"Avântul Țării" ліпше перекласти,як "Воодушевление страны". Единый порыв, так сказать, воспряли всей страной.. Цара-то е держава.А земля буде-"Пєминт"