а як бути тим кому насяльніка каже на тєжкій праці цмулити коняк? ...сказав ннада і усьо... і хош не хош а цмулиш ... в 90і директор свою волгу виділяв щоб додому відвезли
Вітаюся, товариство. Обяцяли вночі нуль, та не було, десь +6 в в пятій ранку було. Пару раз проривався дощик, а під вечір секунд 20 ріденько посіяло щось схоже на сніжну крупу) А зараз тисне таки на мороз, схоже. Ото ви розказуєте, волга, газони. Мене он сьогодні ледь копійка не збила на тротуарі, і нічого)))
Та бачте діду несудьба вашмосць розоритись,ви горіхів прикупіть побільш,бо ще три по три підходи з сантєхніками і доведеться вашу персону громадою ловити,вязати до ліжка в реанімації і скидатись на крапельниці для ліквідації в вашому організмі алкогольного делірія,а то є великі росходи
цеглина то не естетично, а от зробити решето діяметром 9пара саме воно. тому я і виступаю за вільне володіння зброї бо тоді усі будуть ввічливими. отакоєот
Та не було під рукою половинки А метнути вслід телефон, так навіть би тут не поділився))) Спитав, правда, куди він так спішить, та ваділа, певно, не почув)
щойно ледь не відкиздив водоканальщіків))))) сиджу в хаті, нікого не чипаю, лазу по пикокнизі та сьорбаю чай. аж раптом якісь незрозумілі звуки, так наче хтось залізячча кидає. я хомячка гукнув щоб припинив спати в хаті та івийшов на двір, підійшов до паркану бо почув розмову, гадав що з сусідньої половини щось потягли бо поки що пуста, ремонт. бачк на другому боці один стоїть біля люка та дивиться вниз, люк відкритий, каміньчик яким він притиснутий щоб не вкрали теж. підійшов та питаю що за діла. а вони відповідають що водоканал, копирсаються щоб збросити воду бо десь руру міняють. то я і заспокоївся. пообіцяли до ранку воду дати бо як прийшов то води нема з самого ранку. а коли вона зникла невідомо. я вже почав грішити що це або в мене або в сусідки в колодязі щось трапилось. добре що тримаю завжди декілько баклаг 5 літрових про всяк випадок